drasonli17 kullanıcısının son içeriği

1. drasonli17

Rehber [VİDEO] Mi 9T IMEI Tamiri - Basit Anlatım

Konu içeriği forum kurallarına uygun olmaması nedeni ile temizlenmiştir.
  2. drasonli17

Rehber Mi Note 10 Tool

Hardware Plus (HWP) için düzenlediğim, Xiaomi Mi Note 10 Tool ile birlikte, Driver kurma ROM İndirme TWRP Yükleme VBMETA Yükleme Fastboot'a geçme Mi Flash Mi Unlock işlemlerini kolaylıkla halledebilirsiniz. Videoda Mi Note 10'a xiaomi.eu MIUI 12 kurulumu detaylı olarak açıklanmış ve makale...
  3. drasonli17

Rehber Kotlin - Firebase Uygulaması ile Kullanıcıların Kayıt Olması

Merhaba forum üyeleri ; Bu yazımda Google'ın geliştiriciler için sağladığı Firebase uygulaması ile kullanıcıların kayıt ekranımızda verilerinin aktarılmasına bakacağız. Bu sayede sunucuya ihtiyaç duymadan kullanıcı verilerinizi Google altyapısında tutabilirsiniz. Adımlar : 1-) Buraya tıklayarak...
  4. drasonli17

Rehber Kotlin - Butona Basıldığında Farklı Bir Aktivite Çalıştırma - Android Studio

Merhaba forum üyeleri; Android Studio'da varsayılan yazım dili olarak Kotlin geliyor. Kotlin dilinde bir butona bastığınızda farklı bir aktiviyi çalıştırmak isterseniz ; aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır. Bu projede giriş yap ( register ) butonuna basıldığında giriş yap...
  5. drasonli17

Diğer Mi 9T Tool V2 - drason

Merhaba forum üyeleri ; Xiaomi Mi 9T kullanıcılarının bazı işlevleri daha hızlı gerçekleştirmesi,kodlar ile uğraşmaması açısında bir araç geliştirdim, ikinci versiyonunda forum üyelerinin istekleri doğrultusunda bazı alanlarda değişiklikler ve yeniliklere gittim. Umarım faydalı olur. İşlevler...
  6. drasonli17

Diğer Mi 9T Tool V1 - drason

Merhaba dostlar ; Bugünlerde C# öğrenmeye çalışıyorum, pekiştirmek amacı ile basit bir tool geliştirmek istediğim. TWRP yükleyebilen, fastboota düşüp twrp'ye geçemediğinizde geçmenize imkan tanıyan vbmeta flaşlayabilen, adb fastboot driver kuracak, Mi Flash tool açacak hazır bir araç ürettim...
  7. drasonli17

Rehber TWRP Nasıl Derlenir - Basit ve Detaylı Anlatım

Merhaba forum üyeleri ; Bu yazımda cihazınıza nasıl TWRP Recovery derleyebileceğinizi anlatacağım. Sizlerde aşağıdaki adımları uygulayarak cihazınız için TWRP Recovery derleyebilirsiniz. İhtiyaç Listesi Linux 64 bit sanal makine ( Kullandığım sistem : Microsoft Azure Ubuntu 18.04 vCPU : 4 8GB...
  8. drasonli17

Rehber Tek Tuşla TWRP Yükleme Aracı Oluşturma Kılavuzu

Merhaba forum üyeleri ; Birçok kullanıcı twrp.img dosyalarını nasıl yükleneceğini konusunda sıkıntı yaşıyor, bu nedenle forum üyeleri TWRP yüklemelerini kolaylaştıracak cmd komutlarını hazır olarak kullanıcılara sunuyor. Sizlerde kendi cihazlarınız için, basit birkaç kodla arayüzünü...
  9. drasonli17

Rehber [VİDEO] Mi 9T ROM Derleme Rehberi - Basit ve Detaylı Anlatım

Merhaba forum üyeleri ; Xiaomi Mi 9T için nasıl ROM derleyebileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Sizlerde bu aşamaları uygulayarak Mi 9T için rom derleyebilirsiniz. Video : ROM Nasıl Derlenir Basit ve Detaylı Anlatım - LineageOS 17 - Xiaomi Mi 9T için ROM Derleme Rehberi - Gist Github ve Github...
  10. drasonli17

Rom [10][STABİL] iONOS 2.6 Mi 9T/Redmi K20 - drason

Merhaba forum üyeleri, Xiaomi Mi 9T için derlemiş olduğum Stabil, GAPPS ( Google Uygulamaları ) , MIUI Kamera ön yüklü iONOS 2.6 ROMU ile karşınızdayım. Android 10 altyapısına sahip bu rom gerçekten yağ gibi akıyor :) çeşitli özelleştirmeler ile saf bir Android arayüzünü sizlere sunuyor. ROM...
  11. drasonli17

Diğer [ÇÖZÜM] MIUI ROM dışında Custom ROM açılmama sorunu - Mi 9T

Merhaba forum üyeleri ; MIUI Türkiye forumundaki Mi 9T kullanıcılarında ve diğer forumlarda kullanıcıların TWRP üzerinden MIUI ROM dışında custom rom kurduklarında yeniden başlat dediklerinde Mi (Redmi) ekranında bir süre beklettikten sonra TWRP ekranına attıkkarını fark ettim. Aynı sorunu...
  12. drasonli17

Rom [10] LineageOS 17.1 Mi 9T / Redmi K20 - drason

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Derlemiş olduğum Android 10 LineageOS 17.1 ile karşınızdayım. AOSP tabanlı bu ROM, MIUI arayüzünün aksine saf Android deneyimini sizlere yaşatıyor. Kullandığım süre boyunca rom performansını gayet stabil buldum. Batarya performansı ise gayet iyi. Elde...
  13. drasonli17

Diğer Mi 9T Mockup - Kalıp

Merhaba forum üyeleri ; Paylaşacağım ROM dosyası öncesi konu görseli için ekran görüntülerimi aktaracağım bir kalıp dosyasına ihtiyaç duydum. Bazı sitelerde ücretli dağıtılmasını görünce ( tabii ki daha profosyenel çizimler ) ayak üstü bir çizim gerçekleştirdim. Sizler de paylaşacağınız rom...
  14. drasonli17

Rehber Custom Rom Nasıl Portlanır ? Detaylı ve Basit Anlatım

Merhaba MIUI Türkiye kullanıcıları Bu yazımda Qualcomm işlemcili farklı bir cihazın yazılımını kendi cihazımıza nasıl uyarlayabileceğimizi anlatacağım. Anlatıma geçmeden önce bir önceki yazımda anlattığım derleme işlemi ile portlama işlemi arasındaki farka göz atalım. Derleme işlemi devasa...
  15. drasonli17

Rehber Custom Rom Nasıl Derlenir ? Detaylı ve basit anlatım

Merhaba xiaomi türkiye forumu üyeleri ; Bu yazımda cihazlarınız için nasıl Custom Rom geliştirebileceğinizi anlatacağım. İlgi duyan arkadaşlara umarım yardımcı olabilirim. Öncelikle kısaca Android Açık Kaynak Kodları ile nasıl yazılım birleştireceğinizi özetlemek istiyorum. Google tarafından...
Üst Alt