Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncelleme: benim unlock olmadı. İmei server kayıtlı olduğu için "this device is not activated please activate it and try to unlock it again" uyarısı verdi. Kendi imeilerini geri yükletip, factory reset atıp deneyeceğim. Yer mi bilmiyorum. Unlock serveri de kapalıymış şu anda...
En sonunda dün başardım Idea~~ HiddeNKinG üstadın kodunu gemini ile biraz düzenlettim ve timeshifti gemini önerisi ile 2200 yaptım. ilk denemede ve tek token ile başarılı sonuç. Kodun ekranı serverden bir cevap alamadı request sonucunda (sanırım yoğunluk sebebi ile) ama ekle dediğimde direkt...
Selamlar üstad, daha önce Poco x7 pro için bootloader için yardımcı olmuştun, çok teşekkürler. Şimdi elimde 15T var global, çift imei server kayıtlı. Bunu token yolu ile unlock yapabilir miyim? Eski mi hesabım eklendi ilk aldığımda ama 72 saatin sonunda "This device is not activated please...
Bakalım şu diğer hesap için onay alırsam deneyeceğim. Sonuçta imei sebepli ise mecburen ücretli açtıracağım artık.
1772023313
Bu arada diğer arkadaşlar yazmış ama kod için emeğine sağlık üstad. Teşekkürler...
Peki üstad imei atılmış olması bir sıkıntı yaratır mı? Benimki yurtdışı cihaz, serverla imei atıldı. Token kısmında sıkıntı olmayacağını düşünüyorum telefondan bağımsız olduğu için ama sonraki açılma olayında aktive edilmemiş hatası verebilir mi 72 saat sonrasında imei tutmadığı için?
Ben 4 akşamdır deniyorum daha başarılı olamadım. umarım yeni versiyon işe yarar bende, ama sanırım bir engelleme olmuş artık aynı anda iki token aktif olmuyor. Farklı tarayıcıdan token aldığında bir önceki iptal oluyor. 1 saattir uğraşıyorum ama nafile. tek token aktif. Bu adamların amacı ne ben...
Server kaydı yapılacak, token alınması konusunda bir fark yaratmıyor yani. imei xiaomi telefonlarla uyumsuzsa sıkıntı olur mu diye düşündüm de ondan sormuştum.Çok teşekkürler üstad bilgi için
Hala xiaomi telefonların bootloader kilit sorunu devam ediyor mu? En son poco x7 pro için ücretle kilit açtırmıştım. Yeni telefon almam lazım ama rootsuz cihaz kullanmam. 14T almayı planlıyorum ama bl kilidi sıkıntılı ise başka markalara bakmayı düşünüyorum