Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
7
Forumda Bu cihazlar için bootloader kilidi açma rehberleri var onları deneyin ücretsiz kendiniz çözebilirsiniz. Forum araba bölümünden bakın.
Selamlar üstad, daha önce Poco x7 pro için bootloader için yardımcı olmuştun, çok teşekkürler. Şimdi elimde 15T var global, çift imei server kayıtlı. Bunu token yolu ile unlock yapabilir miyim? Eski mi hesabım eklendi ilk aldığımda ama 72 saatin sonunda "This device is not activated please activate it and try to unlock it again" dedi. Diğer mi hesabım ise mi unlock status kısmından eklenmedi. Bu sıkıntı imei atıldığı için olmuş olabilir mi? şidi ikinci mi hesabına okey almaya çalşıyorum. becerebilirsem onu deneyeceğim. ama sonuç aynı olursa gene yardımını rica edeceğim mecburen.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Selamlar üstad, daha önce Poco x7 pro için bootloader için yardımcı olmuştun, çok teşekkürler. Şimdi elimde 15T var global, çift imei server kayıtlı. Bunu token yolu ile unlock yapabilir miyim? Eski mi hesabım eklendi ilk aldığımda ama 72 saatin sonunda "This device is not activated please activate it and try to unlock it again" dedi. Diğer mi hesabım ise mi unlock status kısmından eklenmedi. Bu sıkıntı imei atıldığı için olmuş olabilir mi? şidi ikinci mi hesabına okey almaya çalşıyorum. becerebilirsem onu deneyeceğim. ama sonuç aynı olursa gene yardımını rica edeceğim mecburen.

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
7
Aynen ben de 4 gündür bu script le açmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım. denemeye devam bakalım.

Üst Alt