dracula_55 kullanıcısının son içeriği

1. dracula_55

Çözüldü MIUI 14 TouchPal Pro klavye sorunu

https://forum.miuiturkiye.net/konu/touchpal-klavye-sorunu.144019/page-3#posts Bu konudaki link güncel çalışıyor arkadaşlar
  2. dracula_55

Çözüldü MIUI 14 TouchPal Pro klavye sorunu

Link uçmuş maalesef. Lütfen bizim içinde yükleme yapabilir misiniz ? 1702259204 Link uçmuş maalesef. Lütfen bizim içinde yükleme yapabilir misiniz ? 1702259220 Link uçmuş maalesef. Lütfen bizim içinde yükleme yapabilir misiniz ?
  3. dracula_55

Yardım 12t pro whatsapp video oynatma sorunu

Arkadaşım da aynı sorunu yaşıyordu biraz araştırdım yabancı forumlarda. Video codec ayarını h265 ve çözünürlüğü 4k 60fps olarak değiştirdiğimizde bu sorun çözüldü. Umarım sizde de çözülür
  4. dracula_55

Yardım Mi 11T Resim Çekince Telefon Restart Atıyor

vardı sanırım tam anlayamadım sürekli de kapanmadıgı ıcın . ılk global sürümdü sonra endonezya sürümüne çevirdim devam etti. işin entresan yanı hiçbir farklı kamera uygulamasında sıkıntı olmuyor. Hatta kendi kamera uygulamasının içindeki pro modda da hiçbirşekilde kapanmıyor. Donanımsal desem bu...
  5. dracula_55

Yardım Mi 11T Resim Çekince Telefon Restart Atıyor

Telefonu yurtdışı temin ettim. Yaklaşık olarak 2 haftadır kullanmaktayım. Fotograf çekerken ozellıkle odaklama yaptırıyorum resmi çekiyor 1 saniye sonra restart atıyor. Açıldığında çekilen resimler de silinmiş oluyor . Çok can sıkıcı olmaya başladı. Özellikle pro modunda denedım hıçbırşekilde...
  6. dracula_55

Yardım Mi Band 4 Pil Ömrü Problemi

Hocam aynı şekilde bende de aynı sorun var . Garantisi mevcut türkiyede. Yollasam sonuç alabilir miyim acaba?
  7. dracula_55

Rom Redmi K30 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.15.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Hocam bu durumu twrp fix tarzı bi uygulama ile çözebilir miyiz?
  8. dracula_55

Rom Redmi K30 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.15.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Hocam bizim sorunu çözerseniz siz çözersiniz. lütfen yardımcı olabilir misiniz? Bildirim ışığını nasıl aktif edeceğiz?
  9. dracula_55

Bildirim ışığı olmaz olur mu var ama yazılım aktif etmiyor. *#*#7664*#*# yaz o donanım testinde led green blue led butonlarına tıkla yanacak bildirim ışığı.
  10. dracula_55

Arkadaşlar bende K30 kullanıcısıyım. İçinde poco x2 romu var. Herşeyden memnunum fakat bildirim ışığı yanmıyor. Hangi roma geçmeliyim ışığın çalışması için lütfen yardımcı olur musunuz?
  11. dracula_55

Soru Mi Note 3 Rom Resmi Sitesinde Gözükmüyor

Arkadaşlar Rom indirme kısmında Note 3 gözükmüyor.Bilgisi olan var mı ?
  12. dracula_55

Rom MIUI10 Global Beta 8.7.19 Güncellemesi

Güncelleme yapabilmek için sadece yükle diyip 1.4luk dosyayı seçeceğim değil mi?
  13. dracula_55

Rom MIUI10 Global Beta 8.7.19 Güncellemesi

Twrp ile güncellemek için 1.34 gb lık dosyayı sadece yükle mi yapmamız gerekiyor.Mevcut uygulamarımı kaybetmek istemiyorum güncelleme için ? 1532098493 Birde 8.7.12 olan sürümü kullanıyordum.109mb güncelleme geldi .Twrp kurulu oldugu için güncelle diyince twrp yi açtı sistem.Twrp de...
  14. dracula_55

Soru Xiaomi 20.000 Powerbank Modelleri

Arkadaşlar Xiaomi 20.000 2.versiyon ve Xiaomi 20.000 2c modelleri arasındaki farkı tam olarak bilen var mi? 2.versiyon da sadece tek çıkış quickcharge 3.0 destekliyor. 2c modelinde ise iki çıkışı da quickcharge 3.0 destekliyor. Fark bu mudur ? Öyleyse 2c modeli neden daha uygun. Teşekkürler...
  15. dracula_55

Soru Mi 5s Rom önerisi

Farkı olmadığını biliyorum hocam da ne bileyim 4G tatlı geliyor gözüme :) Neyse kullanalım böyle bakalım MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt