Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Link uçmuş maalesef. Lütfen bizim içinde yükleme yapabilir misiniz ?
1702259204
1702259220
Arkadaşım da aynı sorunu yaşıyordu biraz araştırdım yabancı forumlarda. Video codec ayarını h265 ve çözünürlüğü 4k 60fps olarak değiştirdiğimizde bu sorun çözüldü. Umarım sizde de çözülür
vardı sanırım tam anlayamadım sürekli de kapanmadıgı ıcın . ılk global sürümdü sonra endonezya sürümüne çevirdim devam etti. işin entresan yanı hiçbir farklı kamera uygulamasında sıkıntı olmuyor. Hatta kendi kamera uygulamasının içindeki pro modda da hiçbirşekilde kapanmıyor. Donanımsal desem bu...
Telefonu yurtdışı temin ettim. Yaklaşık olarak 2 haftadır kullanmaktayım. Fotograf çekerken ozellıkle odaklama yaptırıyorum resmi çekiyor 1 saniye sonra restart atıyor. Açıldığında çekilen resimler de silinmiş oluyor . Çok can sıkıcı olmaya başladı. Özellikle pro modunda denedım hıçbırşekilde...
Bildirim ışığı olmaz olur mu var ama yazılım aktif etmiyor. *#*#7664*#*# yaz o donanım testinde led green blue led butonlarına tıkla yanacak bildirim ışığı.
Arkadaşlar bende K30 kullanıcısıyım. İçinde poco x2 romu var. Herşeyden memnunum fakat bildirim ışığı yanmıyor. Hangi roma geçmeliyim ışığın çalışması için lütfen yardımcı olur musunuz?
Twrp ile güncellemek için 1.34 gb lık dosyayı sadece yükle mi yapmamız gerekiyor.Mevcut uygulamarımı kaybetmek istemiyorum güncelleme için ?
1532098493
Birde 8.7.12 olan sürümü kullanıyordum.109mb güncelleme geldi .Twrp kurulu oldugu için güncelle diyince twrp yi açtı sistem.Twrp de...
Arkadaşlar Xiaomi 20.000 2.versiyon ve Xiaomi 20.000 2c modelleri arasındaki farkı tam olarak bilen var mi? 2.versiyon da sadece tek çıkış quickcharge 3.0 destekliyor. 2c modelinde ise iki çıkışı da quickcharge 3.0 destekliyor. Fark bu mudur ? Öyleyse 2c modeli neden daha uygun. Teşekkürler...
Farkı olmadığını biliyorum hocam da ne bileyim 4G tatlı geliyor gözüme :) Neyse kullanalım böyle bakalım
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi