Soru Mi 5s Rom önerisi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Öncelikle herkese SelamunAleyküm 24 saatlik bir badire atlatmış durumdayız çin sunucularından oluşan sıkıntı yüzünden geçmiş olsun bu arada.

Twrp yükledim sıkıntının geçmiş olduğu vesile ile şükür.

Pil Performanslı iyi bir rom önerisi olan var mı şuan? bu konuda tecrübesi olan abilerim kardeşlerim hocalarımı sahneye davet ediyorum

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Arkadaşlar merakla severek takip ediyorum sizi Efsane rom kuruyorsunuz.Ben şuan global stabil 9.1 kararlı sürümü kullanıyorum şarj çok kötü gidiyor.Askerdeyim şuan tuzla da şarj etme problemi olabiliyor bazen o yüzden bende batarya performans açısından iyi bir roma geçmek istiyorum.Okuduğum kadarıyla multiromda şarj iyi gidiyormuş ama bildirim sorunu varmış.Hem pil iyi giden hemde sorunsuz bi rom tavsiye edin de size zahmet kurayım.Çok bunalttı çünkü beni bu rom.70 şarj gözüküyor birden 60 lara düşüyor.şarj göstergesi stabil çalışmıyor buda beni yıprattı askerde. Şimdiden teşekkürler :)
Epicrom 8.1.11 e geçtim ben hepsini deneyip. Global beta ya göre pili daha iyi diğer romlar çin tabanlı rom yaptığı için bildirim sorunu oluyor bide notification shade özelliği yok rahatsız ediyor. Önerim MiuiPro yada Multirom olurdu açıkçası. Stabil Miui 9 hiç hoşuma gitmemişti. Epicrom kurun derim hocam şimdilik bir problem görmüş değilim wifi kopması da yaşamadım ben

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dracula_55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmed
Cihazım
Mi5S
Konular
10
Epicrom 8.1.11 e geçtim ben hepsini deneyip. Global beta ya göre pili daha iyi diğer romlar çin tabanlı rom yaptığı için bildirim sorunu oluyor bide notification shade özelliği yok rahatsız ediyor. Önerim MiuiPro yada Multirom olurdu açıkçası. Stabil Miui 9 hiç hoşuma gitmemişti. Epicrom kurun derim hocam şimdilik bir problem görmüş değilim wifi kopması da yaşamadım ben

Teşekkür ederim hocam ilginiz için.Multirom Kurdum şuan memnunum. Biraz daha kullanayım tecrübelerimi yazarım :)

Oyla:

dracula_55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmed
Cihazım
Mi5S
Konular
10
Kurduğum multiromda 4g çekim yerinde LTE yazıyor.Bunu 4g şeklinde değiştirmemiz mümkün müdür twrp ile fixleyerek.Konu olarak aradım ama bulamadım.Yardımcı olursanız cok sevinirim

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
pil konusunda iyi olan ve bildirim sorunu olmayan rom hangisidir arkadaşlar. Ben biraz daha iyidir diye global betaya geçtim. Miui 9 global stable'da 4-4.5 saat görürken şimdi 2.5-3 saat zor görüyorum. Üstelik whatsapp kilitlemeden bildirim gelmiyor ve bölge otomatik çine dönüyor. Global stabilde de böyleydi. Ne önerirsiniz.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Kurduğum multiromda 4g çekim yerinde LTE yazıyor.Bunu 4g şeklinde değiştirmemiz mümkün müdür twrp ile fixleyerek.Konu olarak aradım ama bulamadım.Yardımcı olursanız cok sevinirim

Hocam işlev aynı görüntü farklı insanlar LTE yazsın diye dert yanıyor :) Multirom gayet güzel ve pil konusunda çok güzel verim aldım sizede güzel tecrübeler dediğiniz şeyin hiç bir önemi yok sizi rahatsız etmesin yani

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
pil konusunda iyi olan ve bildirim sorunu olmayan rom hangisidir arkadaşlar. Ben biraz daha iyidir diye global betaya geçtim. Miui 9 global stable'da 4-4.5 saat görürken şimdi 2.5-3 saat zor görüyorum. Üstelik whatsapp kilitlemeden bildirim gelmiyor ve bölge otomatik çine dönüyor. Global stabilde de böyleydi. Ne önerirsiniz.
Epicrom da bildirim sorunu yok ekran sürem hocam burada.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7

benim için şuan hayal bu performans :) Bu romları kurmak için bl kilidinin açık olması lazım sanırım. bir de açıkça anlatılan bir başlık ya da video varsa paylaşabilir misiniz lütfen. daha önce hiç yapmadım bu işlemleri

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
benim için şuan hayal bu performans :) Bu romları kurmak için bl kilidinin açık olması lazım sanırım. bir de açıkça anlatılan bir başlık ya da video varsa paylaşabilir misiniz lütfen. daha önce hiç yapmadım bu işlemleri
Rehber - Mİ5s global stable dayken bootloader kilidini açma Bootloader kilidi bu yöntem ile açabilirsiniz hocam. Kilidi açtıktan sonra tekrar yazın farklı rom yüklemek içinde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız bende yeniyim Android de. yaşım ufak çabuk öğreniyorum olsa gerek

Oyla:

dracula_55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmed
Cihazım
Mi5S
Konular
10
Hocam işlev aynı görüntü farklı insanlar LTE yazsın diye dert yanıyor :) Multirom gayet güzel ve pil konusunda çok güzel verim aldım sizede güzel tecrübeler dediğiniz şeyin hiç bir önemi yok sizi rahatsız etmesin yani

Farkı olmadığını biliyorum hocam da ne bileyim 4G tatlı geliyor gözüme :) Neyse kullanalım böyle bakalım

Oyla:

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16

bende 2 gündür Miuipro 9.1.3 deyim. ilk günün sonunda yaklaşık 5.30 saat ekran süresi aldım. genel kullanım olarak epic romdan daha hızlı gibi geldi bana.

Oyla:
Üst Alt