dr gakumba kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru bu yeni modelle ilgili fikirleriniz neler?

şahsen; buyuk ekranlı,buyuk bataryalı,hızlı sarj ve hafıza kartı destegı,fm radyo ve kızılotesı bulunan bır cıhaz beklemekteydım..su an kullandıgım redmı note 5 artık pıl durumu yuzunden yetmemeye baslamıstı ama son cıkan modellerde xıaomı nın kart destegını kestıgını gorduk ne yazık kı(5260 mah...
  2. D

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

tesekkurler..yedeklemelerı yaptım,az sonra yuklerım.. 1571215585 olmadı yav..pc ye baglıyken formatlayıp cıhaza attım zıp dosyasını ama kurulum yarıda kesıldı ve bootloop a gırdı telefon.. bootloop tayken tekrar twrp ye gırıp yukledım bu sefer oldu gıbı..su an acılıs ekranı geldı..beklıyoruz...
  3. D

telefon pc ye baglıyken twrp ye gecıp formatlıyoruz,(wıpe yapmıyoruz degıl mı,sadece format ve yes dıyoruz) sonra pc den dosyayı telefona atıp romu yukluyoruz degıl mı? ayrıca magısk ı hemen rom sonrası mı yoksa restart ettıkten sonra mı yukleyeyım? tesekkurler cevaplar ıcın..
  4. D

pekı cıhaza romu nasıl kopyalayabılırım formattan sonra ?
  5. D

drunk~~ o kadar basıt degıl cevap aslında..daha once masık kurarken hafıza kartından kurdugumda bootloop ya da baska sorunlar cıkıyordu..bazı romların mutlaka cıhaz hafızasından kurulması tavsıye edılıyor da o yuzden sormustum..formattan sonra twrp deyken pc den rom dosyasını cıhaza atıp kurmak...
  6. D

selamlar..bir sorum olacak;cıhazım redmı note 5,su an eu beta en son surumdeyım ve masik 7.2 yuklemek ıstıyorum..romu cıhaz hafızasına mı atmamız gerekıyor yoksa hafıza kartından da yukleyebılır mıyım? cıhazı formatlama tavsıye edılıyor ama bu durumda ıcındekı rom da ucacak,hafıza kartından...
  7. D

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus El ile Updater'dan güncelleme sonrası brick oldu.

ben yapmıstım redmı 5 plus a bu ıslemı. mıflash tool ıle rom kurarken "clean and lock" secenegını ısaretlı bırakmıstım; sedece "clean all" ısaretlı olmalıydı halbukı,ve cıhazım brıck olmustu boylece. telefon acma kıtlerı alın(15-20 lira cıvarına satılıyor ınternette),plastık penaya benzer...
Üst Alt