Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapımcıya örnek olması için Greeshan Rom Mi 10T Pro bu rom üzerinde ki bildirim bar alanı özelleştirmesi bence çok hoş ve sade duruyor.
Pil göstergesi gizlenebiliyor ve pilin %98 gibi olan rakamlı alanını isteğe göre ufaltabiliyoruz ek olarak saat içinde geçerli aynı şey. Bildirim alanına bu...
Çözüldü. H.kadioglu 'na teşekkür ederim. Ücret konusun da biraz yardımcı olup nazikçe bilgisara bağlanıp işlemleri uzaktan erişim ile halletti. (H.kadioglu, ellerine sağlık abi)
Cihaza yanlış rom attığım için cihaz Hard Brick oldu, daha öncesin de İMEİ atmıştım sıkıntı yoktu, bir çok rom yüklemesi de yapmıştım ama bugün ki hatamdan kaynaklı cihaz komple gitti. Ekran gelmiyor, TWRP yada Fastboot gelmiyor, Şarj'a takınca şarj göstergesi gelmiyor LED ışık yanmıyor. Cihaz...
Halledemedim aslın da, 26 gün süre verdi. Bende kurculadım biraz çünkü 13 günüm kaldı cihazın şebekesinin gitmesine. O yüzden birşeyler deniyodum mi hesabım başka arkadaşın numarasına açmıştım çünkü kendi hattıma hesap ekleyemiyorum. O yüzden arkadaşın hattından hesap açtım ama hesabı program...
Merhabalar, Mi 10T Pro 256GB Apollo Kullanıcısıyım.
Cihazımın BL kilidini açmak istedim. Süreyi beklemek için Mi hesabımı sildim ve sorunsuz olması için cihaza format atıp yeni bir mi hesabı açıp denemek istedim.
Ancak Mi Hesabımı silerken uyarı verdi. Mi Credit uygulamasından dolayı...
Dediğiniz gibi yaptım, Cihazın kapanmasına 13 14 gün var, bootloader 26 gün sonra açılıyor. Gelecek ayın 8'in de hayırlısı 😕
Birde ek olarak sormak istiyorum, 2 aylık geçici açtırma falan gördüm internette. Bunlar doğru mu oluyor mu acaba
1634070316
Teşekkürler ederim, dediğiniz gibi yaptım...
Denedim, o kadar çok denedim ki. Ama devamlı hata veriyor, özel DM yolu ile numaranızı iletseniz size hatayı atsam yardımcı olabilir misiniz. Cidden çok az bi süre kaldı 😟
Merhaba Ben Mi 10T Pro kullanıcısıyım.
Telefonumun bootloader kilidi her ne yaptıysam açılmadı, bootloader süresi bitmedine rağmen denediğim de tekrar süre verdi ve cihazım artık 1 ay için de kapanacak. Lütfen yetkili hesap olan birisi yada bu işten anlayan bootloader kilidini beklemeden edl...