dorukceli kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom Redmi Note 6 Pro Global Kararlı v11.0.4.0 PEKMIXM İndirme Bağlantısı

hocam sistem uygulamasına nasıl tam ekran yetkisi veriyoruz biraz detaylandırır mısınız
  2. D

Soru MIUI9'a Dönmek

Hayır. MIUI 9 ile çıktı bu cihaz.
  3. D

Soru MIUI9'a Dönmek

Merhabalar arkadaşlar. Şuan redmi note 6 pro cihazımda Eu Beta 9.6.27 kullanıyorum. MIUI10'un yavaşlığından bıktım ve MİUİ9'a dönmek sitiyorum. Nasıl dönebilirim. Yine Eu rom olursa güzel olur fakat bulamadım.
  4. D

Yardım Clean All And Lock

Merhabalar arkadaşlar. Dün gece fastboot rom kurarken bir kaç kere error almam sebebiyle hızlı hareket etmeye ve seri denemelere başlamıştım. En son flash işlemi başladı, fakat Clean all and lock seçeneği açık kalmıştı. Önce korktum, fakat telefon sorunsuz açıldı ve kurulum ekranına geldi...
  5. D

Yardım İlk Günki Hala Dönme

Teşekkürler hocam. Cihazımım dediğim gibi Note 6 pro. Cihaz tulip, galiba tulip cihazlarda rollback yapabiliyoruz. Fastboot rom ile MiUİ 9 android oreo yükleyebilir miyim? Cihaz bck olur mu? Sürüm düşerken ya da Android sürümü düşerken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
  6. D

Hocam en.miui.com sitesine girdiğim zaman .zip uzantılı dosya indiriyor, ve de sadece son sürümü indirebiliyorum. .zip uzantısı recovery rom oluyor diye biliyorum ben, fastboot romun istediğim versiyonunu nereden edinebilirim? Ve de recovery rom indirsem OTA update alabili miyim?
  7. D

Çok teşekkürler hocam :)
  8. D

Fastboot rom kurarken bl kilidi kapatmayacağım, clean all seçeneğini seçerek fastboot romunu yükledikten sonra custom recoveriym orjinal recoveryi haline geçecek, ve root kalkacak, kısaca telefon bl kilidi hariç ilk günki haline dönecek ve OTA güncelleme alabileceğim, anladığım kadarıyla budur...
  9. D

Merhabalar Xiaomi Türkiye ailesi. Şuan Mi room 10.3.5 kullanmaktayım Redmi note 6 pro üzerinde. Cihazim rootlu, PitchBlackRecoveryProject yüklü. Çok fazla rom değiştirdim bunlar arasında xiaomi.eu stable, xiaomi.eu beta, masik x, mi room ve crdroid gibi romlar vardı. Ara ara memnun oldum, ara...
  10. D

Haber Android Q alacak Xiaomi modelleri belli oldu!

Arkadaşlar telaş yapmayın. Redmi note 6 pro da mi8 lite da alacak güncellemeyi. Bunlar güncel cihazlar almamaları gibi bir durum olamaz. Özellikle mi8 lite bu kadar satmışken.
  11. D

Rom [ROM][UNOFFICIAL][9.0] crDroid ( 31 Temmuz )

Note 6 pro cihazıma kurmuştum hocam. Ben şahsen MIUI severlerdenim. Beğenmemiştim o yüzden fakat performans olarak gayet iyi. Çentikli cihazlarda bazen sıkıntı olabiliyor. Zevkler ve renkler tabii ki de benim için MIUI dan iyisi yok.
  12. D

Sohbet Xaomi redmi k20 pro mu Samsung s9 plusmu?

K20 Pronun global versiyonu yok mu? Yoksa Xiaomi büyük ayıp yapmış.
  13. D

Yardım klaye sorunu ve daha fazlasi

Bugün stock google klavyeden Swiftkey Klavyeye geçtim, büyük ferahladım.Eski İPhone kullanıcısı olduğum için çok rahat geldi öneririm sizede.
  14. D

Soru Xiaomi.EU vs Global Stable

Haklısınız hocam son sürüm yüzde 96 olumlu almış çıkarsa umarım yüklemeyi düşünüyorum.
  15. D

Sohbet Xaomi redmi k20 pro mu Samsung s9 plusmu?

Poco serisi devam edemeyecek diye biliyorum ben.
Üst Alt