dopain kullanıcısının son içeriği

1. D

Sohbet Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba öncelikle aklıma takılan bir soru var onu sizlere sorayım: Xiaomi RedMi Note 7 kullanmaktayım ve telefonum bluetooth 5.0 destekliyor. Bluetooth 4.1 veya 4.2 destekleyen bir kulaklığa bağlanırken sıkıntı yaşar mıyım bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İkinci olarak bluetooth...
  2. D

Yardım Redmi Note 7 Satın Alma Ucuz Fiyat

hayırlı olsun güle güle kullan.
  3. D

ben 64 gb sandım eğer öyleyse diğerini düşünmek daha mantıklı sanırım.
  4. D

Xiaomi Redmi Note 7 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı mavisi 1940 TL siyahı 1925 TL hepsiburada sitesinde şu anda böyle.
  5. D

Yardım QC 4.0 Kullanımı Hakkında

Tronsmart Wcp01 Usb-c Pd 3.0 Qc 4.0 Destekli Hızlı Şarj Cihazı - n11.com Tronsmart WCP01 Type-C PD Qualcomm QC 4.0 Destekli Hızlı Şarj Cihazı linkteki ürün sizce nasıldır? Yabancı menşeili bir ürün tabiki resmi web sayfasında biraz dolaştım kaliteli bir ürüne benziyor türkiyede satılıp da QC...
  6. D

önereceğin QC 4.0 adaptör var mı? QC 3.0 kullansam sorun yaşar mıyım ?
  7. D

teşekkür ederim bakacağım. 4.0 için bildiğiniz Türkiye'de satılan ve güvenilir bir cihaz var mı peki? Bir de 3.0 kullanırsam verim alabilir miyim telefon 4.0 desteklediği için sıkıntı olmaz değil mi?
  8. D

Merhaba redmi note 7 cihazımı alalı henüz 4 gün oldu ve telefon bildiğiniz üzere hızlı şarj ve qualcomm quickcharge 4.0 destekliyor. Hızlı şarj yanlış anlamadıysam kutusundan çıkan adaptör ile (2 A) çalışıyor. Ancak ben telefonun QC 4.0 özelliğini kullanarak da şarj etmek istiyorum. Şimdi burada...
Üst Alt