Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba öncelikle aklıma takılan bir soru var onu sizlere sorayım: Xiaomi RedMi Note 7 kullanmaktayım ve telefonum bluetooth 5.0 destekliyor. Bluetooth 4.1 veya 4.2 destekleyen bir kulaklığa bağlanırken sıkıntı yaşar mıyım bunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
İkinci olarak bluetooth...
Tronsmart Wcp01 Usb-c Pd 3.0 Qc 4.0 Destekli Hızlı Şarj Cihazı - n11.com
Tronsmart WCP01 Type-C PD Qualcomm QC 4.0 Destekli Hızlı Şarj Cihazı
linkteki ürün sizce nasıldır? Yabancı menşeili bir ürün tabiki resmi web sayfasında biraz dolaştım kaliteli bir ürüne benziyor türkiyede satılıp da QC...
teşekkür ederim bakacağım. 4.0 için bildiğiniz Türkiye'de satılan ve güvenilir bir cihaz var mı peki? Bir de 3.0 kullanırsam verim alabilir miyim telefon 4.0 desteklediği için sıkıntı olmaz değil mi?
Merhaba redmi note 7 cihazımı alalı henüz 4 gün oldu ve telefon bildiğiniz üzere hızlı şarj ve qualcomm quickcharge 4.0 destekliyor. Hızlı şarj yanlış anlamadıysam kutusundan çıkan adaptör ile (2 A) çalışıyor. Ancak ben telefonun QC 4.0 özelliğini kullanarak da şarj etmek istiyorum. Şimdi burada...