doomtrap kullanıcısının son içeriği

1. D

Satış Mega.nz Pro Lite 1 Yıl Redeem Kod

Mega.nz Pro Lite 1 Yıl - 400GB depolama 12TB indirme kotası - 175 TL (foruma özel) (Mega.nz'de fiyatı 460TL) Elimde 3 adet Mega.nz kodu mevcuttur. Kodlar fazlalık olduğu için elden çıkartmak istiyorum. Alım sonrası tarafınıza key gönderilecektir. " mega.nz/redeem " adresinden kendi mega...
  2. D

Rom Redmi Note 4 (MİDO) MIUI 11 GREESHAN Global Stable 11.0.2.0 [Android 7.0]

Greeshan rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Global stable bazlı bir Rom'dur... Rom Resmi Global Stable Android 7.0 sürümüdür. Geliştirici: Xiaomi, greeshan Arayüz dili: Çok dilli Site linki:iT-DroiD-ZoNe — by greeshan Değişiklikler Kurulum Bilgilendirme İndirme...
  3. D

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

Q güncellemeleri ile mi devam edicek?
  4. D

Aosp ve Lineage tabanlı romlara kurabilirsiniz. Miui gibi özel romlarla uyumlu değil.
  5. D

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer Bayramımız kutlu olsun <3
  6. D

Soru Redmi not 4x

Dış ekran ile ilgili bir olay. İç lcd ekranı değiştirseniz de çalışmaz.
  7. D

Rom [PORT]sGSİ Xiaomi.eu_mido_v10_9.7.18_9.0_Pie By Escobar1945

9.7.25 sürümünü kurdum. Mi hesabı bölümünde cihaz bilgisi alınamadı 2dk bekleyin uyarısı veriyor. Hiç birşey yapamıyorum Escobar1945
  8. D

Rom Redmi Note 4X (SD) MIUI 10 Tabanlı Rom Arşivi [Android 7] [02.09.2019][FINAL]

Eline sağlık usta. 9.7.11 resmi gelen güncelleme mi yoksa port mu ?
  9. D

Rom [PORT]sGSİ Xiaomi.eu_mido_v10_9.7.18_9.0_Pie By Escobar1945

Eline sağlık Escobar1945 usta . Yakın zamanda deneyeceğim Yes~~
  10. D

Sohbet Gsm İletişim Ekran değişim tecrübesi

Belli ki işleri hızlı yapmaya çalışıyorlar. 2 hafta önce Zenfone 2 pil değişimi için gönderdim. Geldiğinde pil değişmişti ama cihaz açılmıyordu. Birde cihazın içine kendi etiketlerini yapıştırıyorlardı ama onu bile yapıştırmamışlardı. Tamirden sonra cihazı kontrol bile etmemişler. Cihazı geri...
  11. D

E-tab 4 için stock 4.2 haricinde rom yok. Stock 4.2 dışında kurmaya çalıştığınız romlar cihazı kullanılmaz hale getirebilir. E-tab 4 için başka rom kurmayı denemeyin.
  12. D

Sohbet Forum oyunu..O mu, bu mu?

Cn235 :D Fastboot'mu EDL'mi ?
  13. D

İnceleme (iNCELEME) [9.0 PİE] [UNOFFİCİAL]RESURRECTİON REMİX v7.0 [Mido]By Escobar1945 (iNCELEME)

Süper bir haber. Heyecanla bekliyorum Skorpi Escobar1945 .
Üst Alt