Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, forumda "fligran kaldirma" olarak aradığımda bir konu bulamadım . Gözden kacirdiysam kusura bakmayın.
Çekilmiş fotograflardaki Fligranı galeriden düzenle dediğimiz zaman kaldirabiliyorduk diye hatırlıyorum fakat bugün onozelligi bulamadım.
Ekleme: Geçen ay çektiğim bir kimlik...
Mi8 telefonumun kutusundan çıkan kabloyu kullanmaktaydım (2018 aralık ayında almıştım sanırım telefonumu), geçtiğimiz gün neredeyse sarj etmediğini farkettim. İlk başta telefon şarj girişi arızalanmıştır diye düşündüm (kabloyu çok dikkatli kullanıyorum) fakat korktuğum gibi olmadı ve sarj...
Bugün babama bir telefon alacağım çok kararsızım . Kendim için alsam amiral gemisi tercih edeceğim için seçenekler daha sınırlı ve karar vermesi daha kolay. Babam için Note 9s ,Note 8 pro ve realme oppo 6 (8gb ramli versiyon) arasında kalıyorum . Bütçe maksimum 3000 TL. Türkiye garantili cihaz...
Xiaomi Türkiye garantili olduğuna emin misiniz? Diğer konularda EU Rom ile yüklü geldiğini söylemişsiniz.Ayrıca bu kadar "çok aşırı fazla" ısındığını düşünüyorsanız destek hakkında en yakın Vatan Bilgisayar mağazasından bilgi alabilirsiniz.
Tabi ki . sabitte herkesin görmesi faydalı olur. Ayrıca konuya ekleme yapmak isteyen üyeler olursa haber vermeleri yeterli. ( şu yöntem yanlış, böyle de anlaşılır vs. gibi)
Evet dediğiniz gibi ön yüzünde de yanlış yazıyor. Güzel yöntem bulmuşlar. Beynimizin özelliğinden/açığından yararlanıyorlar.
"Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide...
Son zamanda oldukça fazla şikayet konuları açılmaya başladı. MiUi Türkiye youtube sayfasında paylaşılan incelemede orijinal ürün hakkında fikir sahibi olabiliriz.