dokidoki kullanıcısının son içeriği

1. dokidoki

Haber Mi 8 vowifi turktelekom veritabanına eklendi

22 Haziran'da farkedip aktif hale getirdim. Kullanmak isteyenler bakabilir.
  2. dokidoki

Yardım Çekilmiş resimdeki Fligranı kaldirma

Merhaba, forumda "fligran kaldirma" olarak aradığımda bir konu bulamadım . Gözden kacirdiysam kusura bakmayın. Çekilmiş fotograflardaki Fligranı galeriden düzenle dediğimiz zaman kaldirabiliyorduk diye hatırlıyorum fakat bugün onozelligi bulamadım. Ekleme: Geçen ay çektiğim bir kimlik...
  3. dokidoki

Soru şarj kablosu / hangisini seçmeliyim

Mi8 telefonumun kutusundan çıkan kabloyu kullanmaktaydım (2018 aralık ayında almıştım sanırım telefonumu), geçtiğimiz gün neredeyse sarj etmediğini farkettim. İlk başta telefon şarj girişi arızalanmıştır diye düşündüm (kabloyu çok dikkatli kullanıyorum) fakat korktuğum gibi olmadı ve sarj...
  4. dokidoki

Haber Mi 8 turktelekom volte veritabanina eklendi

Mi 8 de artık başka cihaza ihtiyaç duymadan VoLTE servisini açabiliyoruz. Umarım VoWifi de yakın zamanda kullanılabilir hale gelir.
  5. dokidoki

Soru 3000 TL bütçe - yurtiçi cihaz

Bugün babama bir telefon alacağım çok kararsızım . Kendim için alsam amiral gemisi tercih edeceğim için seçenekler daha sınırlı ve karar vermesi daha kolay. Babam için Note 9s ,Note 8 pro ve realme oppo 6 (8gb ramli versiyon) arasında kalıyorum . Bütçe maksimum 3000 TL. Türkiye garantili cihaz...
  6. dokidoki

Alış Nokia 5310

Tercihen hurda olarak Nokia 5310 aramaktayım. Eski telefonumu yeniden buldum. 2 adet vidası eksik olduğu için aramaktayım.
  7. dokidoki

Yardım Miui Yeni Güncelleme Reklam Sorunu

Telefonda ve bgisayarda ayni google hesabini mi kullanıyorsunuz?
  8. dokidoki

Yardım redmi airdots alanlar

Trendyoldan alıp sahte olduğu düşünülen ürünler mevcut.
  9. dokidoki

Sohbet Yaşadığım Mağduriyet

Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. O halde tek seçenek cihazı servise göndermek.
  10. dokidoki

Sohbet Yaşadığım Mağduriyet

Xiaomi Türkiye garantili olduğuna emin misiniz? Diğer konularda EU Rom ile yüklü geldiğini söylemişsiniz.Ayrıca bu kadar "çok aşırı fazla" ısındığını düşünüyorsanız destek hakkında en yakın Vatan Bilgisayar mağazasından bilgi alabilirsiniz.
  11. dokidoki

Rehber Airdots / Buds sahte mi orijinal mi nasıl anlaşılır?

Tabi ki . sabitte herkesin görmesi faydalı olur. Ayrıca konuya ekleme yapmak isteyen üyeler olursa haber vermeleri yeterli. ( şu yöntem yanlış, böyle de anlaşılır vs. gibi)
  12. dokidoki

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Evet dediğiniz gibi ön yüzünde de yanlış yazıyor. Güzel yöntem bulmuşlar. Beynimizin özelliğinden/açığından yararlanıyorlar. "Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide...
  13. dokidoki

Haber Bir mağazayı açamayan XİAOMİ

Güzel reklam yaptılar. Hep Apple kuyruğunda mı beklenecek :D:D:D
  14. dokidoki

Bu ürüne de güvenlik bandrolü koysalarmış keşke.
  15. dokidoki

Son zamanda oldukça fazla şikayet konuları açılmaya başladı. MiUi Türkiye youtube sayfasında paylaşılan incelemede orijinal ürün hakkında fikir sahibi olabiliriz. _________________________________ Kaynak 1) Lowyat Forum' da açılan konuda sahte olan ile gerçek arasında resimli karşılaştırma...
Üst Alt