- Adım
- gökhan
- Cihazım
- bb q10
- Konular
- 10
Pardon cihaz desteği kısmıni görmedim düzeltiyorum bende boş gösteriyor orasiYalnız bu bende de var rn8pro ama malesef oradaki işaretleri açınca açılmıyor volte.İllaki farklı cihazdan SMS göndererek açılıyor
Hocam buraya nerden giriyoruz?Mi 8 de artık başka cihaza ihtiyaç duymadan VoLTE servisini açabiliyoruz. Umarım VoWifi de yakın zamanda kullanılabilir hale gelir.
Benim telefon da Mi 8 ama huawei çıkıyor neden?Mi 8 de artık başka cihaza ihtiyaç duymadan VoLTE servisini açabiliyoruz. Umarım VoWifi de yakın zamanda kullanılabilir hale gelir.
İmei kayıtlı cihazlarda kayıt edilen imei cihazın modeli görünürHocam buraya nerden giriyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim telefon da Mi 8 ama huawei çıkıyor neden?
Bunu düzeltemezmiyiz peki farklı cihazda 2 saat durup kendi cihazıma sim kartı taktıgim da değişiklik olurmu bilginiz varmı ?İmei kayıtlı cihazlarda kayıt edilen imei cihazın modeli görünür
Huawei olarak görünüyorsa cihazınıza Huawei imeisi atılmıştır . Kutusu duruyorsa kutu ve cihaz imeilerini kontrol edin. Volteyi destekleyen bir cihaza takip aktif ettikten sonra cihazınızda kullanabilirsiniz fakat vowifi şuan için kullanılamıyor.Hocam buraya nerden giriyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim telefon da Mi 8 ama huawei çıkıyor neden?
Mi 8 de artık başka cihaza ihtiyaç duymadan VoLTE servisini açabiliyoruz. Umarım VoWifi de yakın zamanda kullanılabilir hale gelir.
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Ben dediğinizi yaptıktan sonra bu fotoğraftaki gibi cevaplar aldım çoğu kullanılamıyor neden? Ve bunu nasıl düzeltilirim bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim.Huawei olarak görünüyorsa cihazınıza Huawei imeisi atılmıştır . Kutusu duruyorsa kutu ve cihaz imeilerini kontrol edin. Volteyi destekleyen bir cihaza takip aktif ettikten sonra cihazınızda kullanabilirsiniz fakat vowifi şuan için kullanılamıyor.
İms durumu kısmına nasıl girdiğini soruyorsanız ;
Ayarlar -> Telefon Hakkında - > Tüm özellikler -> dahili depolama alanına 5 kere basıp açılan menüden telefon bilgileri 1 veya 2 den e daha fazla kısmına girip IMS Hizmet Durumu kısmından ulaşabilirsiniz.