dogansun kullanıcısının son içeriği

1. dogansun

Yardım Recovery'de dosya isimleri şifreli sorunu (Twrp, Orangefox)

Mi Note 10 Lite için, ne yaptıysam dosya isimlerini şifreliden kurtaramadım. TWRP resmi olarak yok, L.R Team diye bir TWRP uyarlaması var onu denedim, OrangeFox denedim. Wipe yaptım yine aynı. Nasıl yaparız bunu hangi ROM ya da Recovery kurmak gerek ? Güncel Rom: xiaomi.eu 13.0.2.0
  2. dogansun

Çözüldü Garanti Veren Firma Fark Eder Mi? Nasıl Bulunur?

Pek çok ithalatçı var, bunların bazıları Xiaomi Resmi Distribütörü, bazıları ise harici İthalatçı. Redmi Watch 3 Active bir akıllı saat aldım Xiaomi Türkiye Garantili yazıyordu. Üstüne bakınca ithalatçı olarak Mieko Zincir Aksesuarları San Tic Ltd Şti yazıyor. Bu evet Xiaomi Türkiye resmi...
  3. dogansun

Soru Ses karşı tarafa yankılı gidiyor - Mi Note 10 Lite

Mi Note 10 Lite telefonda ses bazen yankılı şekilde gidiyor mağaradan çıkıyor gibi. Özellikle kadın-çocuk seslerinde bunu yaptığını fark ettim. Sitede de bununla ilgili bir şeyler yazılmış zamanında ama üstünden çok zaman geçmiş orada da çocuk seslerinin karşı tarafa yankılı gittiğinden...
  4. dogansun

Soru BL açmadan EU rom yüklenir mi?

Merhaba, Mi Note 10 Lite için BL açmadan EU veya XTRV rom yüklenir mi? Veya Süreyi beklemeden BL kilidini açmanın bir yolu var mıdır? Türkiye cihazı. Bu telefon için desteğin çabuk kesilmesi ve custom romların da kesilmesi biraz üzdü. Telefon güzel, sıkıntısız ama miui 13 ile de Redmi Note 10...
  5. dogansun

Yardım MIUI 14'te Romlar arası kayıpsız geçiş mümkün mü?

Youtube'da şöyle bir video buldum, romları yüklerken ismini değiştirerek bir nevi telefonu kandırım güncellemeymiş gibi romlar arası geçiş yapmış videoda. Bunu SMOMIXN (fake rom) sürümünde uygulayabilir miyiz? MIUI 14'te bu açık devam ediyor mu, kapatılmış mıdır?
  6. dogansun

Yardım TWRP Girilmiyor - Redmi Note 10 Pro

Merhaba. Redmi Note 10 Pro (sweet) modelinde Imeiler gittiği için Sim2'ye yazılımla tamir yapıldı telefoncu tarafından. Boot kilidi açık. Twrp yüklemişler ama Twrp'ye girilmiyor. Repair sitesinde de "Yazılımsal olarak tek SIM mümkündür. Güncelleme yaptıktan sonra bilgisayardan modem dosyası...
  7. dogansun

Çözüldü Direnç değişimi yapıldığını nasıl anlarız?

Merhaba, Xiaomi 12 Lite için, direnç değişimi yapılıp yapılmadığını nasıl anlarız? Cihazın içini açmadan anlamanın bir yolu var mıdır? Henüz herhangi bir İmei repair işlemi yapılmamış. Direnç işleminin yapıldığını söylemişlerdi, bunu anlamanın yolu nedir?
Üst Alt