dogansun kullanıcısının son içeriği

1. dogansun

Yardım 14T Pro Galeri Uygulaması Aşırı Güç Tüketimi

Galeriye bir kere girdiğim anda sürekli olarak açık kalıyor ve bu şekilde bütün pili yiyor. Force stop (durmaya zorla) demeden kapanmıyor hiçbir şekilde. Bütün ayarlar da kapanması üstüne kurulu. Çok kısa bir süre içinde şarjı bitiriyor tamamen.
  2. dogansun

Yardım 14 T Bootloader

2 gün sonraya atmıyor aslında. Bizde Tarih 27.04.2025 19:00 iken Çin saatinde 28.04.2025 00:00 oluyor. O da bir gün sonrasına atıyor 29.04.2025 00:00 dan sonra deneyin diyor. Yani bizim saate göre 28.04.2025 19:00 a denk geliyor.
  3. dogansun

Yardım Dirençsiz Cihaza Root Atma

Peki magisk apk yükleyip boot.img dosyasını flashlamak işe yaramaz mı?
  4. dogansun

Yardım Dirençsiz Cihaza Root Atma

twrp var ise twrp ile magisk flashlamak ya da normal magisk apk kurup, daha sonra romdan çekeceğiniz boot.img dosyasını magisk ile editleyip sonra (bl açık ise) fastboot ile boot.img dosyasını flashlayabilirsiniz.
  5. dogansun

Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıt

Uzaktan kayıt denen olay şu, Anydesk,Alpemix vs. gibi uygulamalar üzerinden sizin bilgisayarınıza bağlanıp o şekilde yapılıyor. Size sadece telefonu usb kablosuna tak tuşa bas gibi şeyler diyor onları yapıyorsunuz. Vakit kaybı olmaması açısından güzel. Genel olarak sim2'ye atılsa da, çift sim...
  6. dogansun

Yardım Redmi note 10 pro dirençsiz IMEI atılıyor mu?

Zaten güncelleme desteği biten bir telefon sanırım. O yüzden bir modem atıp sorunsuz kullanılabilir. Hint cihazı ise hint rom + kıyak bi modem dosyası cillop gibi oluyor.
  7. dogansun

Yardım Miui Kişiler ve Çevirici HK.

14T için App Manager ile USB hata ayıklama yöntemi ile başarılı şekilde Mi Kişiler ve Çevirici kurdum sorunsuz kullanıyorum.
  8. dogansun

Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

internet yerine yerel telefoncudan yd alıp server yapmak daha mantıklı.
  9. dogansun

Yardım Mi 14T kamera dalgalanmasi

Bende bazı videolarda da dalgalanma var gibi. Emin olamadım psikolojik de olabilir
  10. dogansun

Çözüldü 0 ve İthalatçı Garantili Mi 14 t pro cihazın önceden açılmış olma ihtimali.

itlahatçı garantili diye satılanların alayı kaçak telefon. Ulan madem kaçak telefon satıyorsun, dirençle işçilikle sök takla uğraşacağına server kayıt at.
  11. dogansun

Yardım Fake rom orjinal e geçme

İmeilerin orijinal kayıtlı olduğundan emin miyiz? Yoksa aynı veya çok yakın bir modelin imeisini mi atmışlar acaba? 22101316UCP ise model kodu, doğru cihazdır. Fakat bu cihazın resmi olarak türkçe dil desteği yok, çin cihazı ve çin romlu şekilde olduğu için fake rom atıp türkçe dil desteği...
  12. dogansun

Soru Hangi sarj teknolojisi ve sürümü var

o ne ki? neye lazım ya da
  13. dogansun

Soru Hangi sarj teknolojisi ve sürümü var

18W ile şarj oluyor.
  14. dogansun

Yardım Orjinal Xiaomi arama ve mesajlaşma uygulaması apk linki veya farklı bir yöntem varmı

https://forum.miuiturkiye.net/konu/global-romlu-cihazlarda-xiaomi-telefon-ve-kisiler-uygulamasini-acma.155261/ Yukarıdaki linkte anlatılıyor. 14T'ye denedim oldu. Fakat Redmi Note 10 Pro'da olmadı. (Hint Rom olduğu için sanırım)
  15. dogansun

Yardım IMEI Klonlanmış, Repair Nasıl Yapılır?

1-1,5 yıl önce Redmi Note 12 Pro almıştık. Daha doğrusu benim aracılığımla bir tanıdık almıştı farklı şehirde kendisi. IMEI klonlamış diye mesaj gelmiş bugün. Değiştirmemiz yeniden repair yapmamız gerekecek fakat telefonun git-gel en az 2 gün kullanamaması demek bu. BL açık ve yazılımsal kayıt...
Üst Alt