Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar hayırlı akşamlar Xiaomi redmi note 12 pro 5g cihazım var cihaz ithalatçı firma garantili 1 imeili cihaz orjinal IMEI var fakat fake rom var açılışta bootloader kilidi açık gözüküyor ben buna hyperos yükleyebilir miyim yöntemi nedir yardımcı olursanız sevinirim
Aldigim yer sıfır cihaz dedi bana ve ben de telefon sektorundeyim ama cihazin ön fabrikasyon jiletini yoktu ama cihazı heryerini kontrol ettim arka kapak açılmış gibi değil
Valla aldığım yer cep dünyası Kadıköy iletişim mi ne sıfır dedi bana cihaz ama sıfır değildi galiba ekran üstünde jiletini de yoktu bunun bir çözümü varmıdır peki ?
Merhabalar cihazim durduk yerde on kamera açmıyor ve arka kamera da portre modunda açıyor ama test menüsünde arka kamera bin ikisini de açıyor on kamera da açıyor fakat teste siyah beyaz cikiyorum sizden yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam gerekiyor
Hocam valla ben MI6 yi onun için satmistim bugün yine satın aldım sıfır ama son güncellemeyi yaptım oneplus 5t deki ses performansınin yanından geçemez o kadar düşük moralim bozuldu vallahi stereo hoparlör de bana yüksek gelmedi sanki