Soru Mi6 9.5.3.0(OCAMIFA) Kulaklık Ses Sorunu

pebblemaia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
mi6
Konular
10
Merhaba Mi6 global romlarda bildiğiniz üzere kulaklık ses seviyesi yerlerde, bunu çin romlarındaki mixer dosyalarını sytem/etc altına kopyaladığımızda bangır bangır yüksek ses veriyor bu problemi çözüyorduk. ancak Mi6 9.5.3.0(OCAMIFA) Rom unda System/etc altında mixer dosyaları yok, ses seviyesi problemini nasıl çözebiliriz. bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Merhaba Mi6 global romlarda bildiğiniz üzere kulaklık ses seviyesi yerlerde, bunu çin romlarındaki mixer dosyalarını sytem/etc altına kopyaladığımızda bangır bangır yüksek ses veriyor bu problemi çözüyorduk. ancak Mi6 9.5.3.0(OCAMIFA) Rom unda System/etc altında mixer dosyaları yok, ses seviyesi problemini nasıl çözebiliriz. bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim
Hocam valla ben MI6 yi onun için satmistim bugün yine satın aldım sıfır ama son güncellemeyi yaptım oneplus 5t deki ses performansınin yanından geçemez o kadar düşük moralim bozuldu vallahi stereo hoparlör de bana yüksek gelmedi sanki

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Bende de mi6 var ama alınmaz abicim mi6 çok problemli bir cihaz

Oyla:

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Bende de mi6 var ama alınmaz abicim mi6 çok problemli bir cihaz
Ben şuana şuana denk sadece kulaklık sesinden memnun olmamıştım bide yazılım ile alakalı kasnaklar olmuş ama düzeldi şimdi ne gibi bir problemler

Oyla:

pebblemaia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
mi6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Problemin Çözümü Bu Adreste
Kod:
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi6-9-5-3-0-ocamifa-kulaklik-ses-sorunu-cozumu.23301/

Oyla:
Üst Alt