Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim ablalarım ben mi9t global rom kullanıyorum telefonum garantili ben miui 11 global rom yüklü ben miui 11 global romdan V11.0.1.0 PFJMIXM yani global romdan miui V11.0.3.0 PFJEUXM eu global geçmem nasıl olur globalda kullandığım rom çok şarj yiyo sanki sizin fikirleriniz nedir...
sizlere birşey danışmak istiyorum bu konudakı rom mu yoksa şuan kullandığım konudaki romdakini mi kullanmalıyım hagisi sizce iyidir bi fikir verirseniz memnun olurum 0,0 eu stabil mi global kararlı mı...
arkadaşlar ben bi halt yedim ve custom rom kurmak istedim telefon twrp yükledim rom kurmak için gerek adımları yaptım ama tel gg oldu fastboot ekranında kaldı ne twrp girebiliyorum ne teli tekrar başlatabiliyorum hiç bişe olmuyo kapatamıyorum bile fastboot ekranında kaldı miflash toolla stock...
2.resimdeki kırmızı yaomıcaz demi 5 de yapıcaz aama bi yardımcı olurmusunuz ? acilll nasıl yapıcaz adımları anlayamadım bi yardımcı olurmusunuz lütfen :(
tgz uzantılı rom ne oluyor knk ?
1572540544
saolasın kardom bide son olarak stock roma dönmeden önce şu konudaki miui 11 farklı mı yoksa bildiğimiz miui 11 görselleri özellikleri mi var ...
Cihazım mi9t(redmi k20) root ve twrp kaldırmak istiyorum ama napmaylıyım nası yapmalıyım bilmiyorum şuan custom rom miui11 kullanıyorum ama eski gloabla roma dönmek istiyorum ama nası yapıcam yardımcı olurmusunuz acil ?