Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4000-6000 arası yurtdışı alabileceğim telefon önerisi var mı arkadaşlar işlemcisi snaapdragon olmasını istediğim ve mi serisi olarak ön gördüğüm cihazlar aramaktayım mi10t -mi10t pro gibi ve buna benzer cihazlarda öneriye açığım kronik sıkıntısı hemen hemen tüm cihazlarda var aşşağı yukarı onun...
Merhaba arkadaşlar ciha poco x3 telefonu yeniden başlatayım dedim telefon açılmadı bulunduuğum şehirde bi kaç yere gösterdim çok anlayan olmadığı için tamir işlerinden 2 yer vardı götürebileceğim götürdüğüm ilk yer dedi ki cihazın brick olmuş bunu açabilmemiz için yetkili servis yoluyla...
merhaba arkadaşlar telefonumda ses hatası ve donmalar meydana geldi telefoncuya götürdüm yazılım attırdım düzelmedi şarj entegresinden olabileceğini düşündü fakat sorun orda olmadığını söyleyip yardımcı olamayacağını dile getirdi. Şuan cihazımı kullanamıyorum nasıl ve kime yaptırabilirim sorunun...
Pubg mobile oynunda jiroskop çalışmadi sifirlamadan önce sorunsuz calismaktaydi ama ne olduysa teli yeniden rootladiktan sonra oldu lütfen yardım edin telefonum Mi9T