Dobroski kullanıcısının son içeriği

1. Dobroski

Yardım KernelSU nasıl yüklerim?

Anladimda hata verdi bir tane flaşladim en iyi yöntem gene burası var
  2. Dobroski

Kernel Kernel ve apatch Mi10t pro

Hocam cihazima uygun KSU destekli kerneli nasil bulabilirim forumlara baktim bulamadim bi yardımcı olur musunuz
  3. Dobroski

Yardım KernelSU nasıl yüklerim?

Cihazima uygun KSU destekli kerneli nasil bulabilirim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi cihazim Mİ10T pro Zenit romu kurulu
  4. Dobroski

Yardım Ksu destekli kernel

Mi10t pro için ksu arıyorum bu işlerden anlayan ustalar bi yardımcı olabilir mi Cekirdek sürümüm 4.19.288 ksu desteği mevcutmudur?
  5. Dobroski

Kernel Kernel ve apatch Mi10t pro

Merhabalar bir konuda yardım istemem mümkün mü acaba cihazima kernel kurulumu nasıl yapabilirim tecrübelerinizden yararlanabilirsek ne mutlu
  6. Dobroski

Sohbet Sohbet köşesi

İyi geceler hayırlı sahurlar 😊✅
  7. Dobroski

Yardım Mi 10T Pro Kamera Başlatılamıyor

Hangi romu kurupta düzeldi hocam ?
  8. Dobroski

Konu sahibi değilim hocam ve nereden işaretleniyor bilmiyorum
  9. Dobroski

Yeni bir rom ile tam düzeleceğine inanıyorum şuan tam stabilize değil ara ara ayni sorunu verse de en azından tekrar düzeltebiliyorum kisa süreliğine olsa da hocam tavsiye ve yardımınız için teşekkür ederim sağolun 😊
  10. Dobroski

Tamamdir çok teşekkür ederim yardımınız için sayenizde şuan çalışıyor kaç zamandır calistiramadim 🙏 cihazım için uygun bir rom arıyorum zenith mi eu mu size göre şuan kullandığım global 13.0.6 tavsiyeniz var mı 1704204759 1704204819 Rom değişmeyi düşünüyorum hocam twrpden sifirladim zaten
  11. Dobroski

Hocam şimdi bi daha denedim girdi açıyor kamerayi fotoğraf çekiyor bakalim ara ara deneyip bakacam hiç açılmayan kamera dediğiniz sürümü kurup açtı ilk başlarda duzelmedi sandım yine 3 den geri sayıp atmıştı dediğiniz gibi olabilir donanımsal bir problemden de şüpheleniyorum twrpden sifirladim...
  12. Dobroski

Hocam bunu kurdum yeniden başlattım 3-4 kez deneme testi yaptim kapatıp açtım kamerayı sorun olmadı açıldı fakat gene ayni sorun oldu 3 saniye sayıp attı gene 😔
Üst Alt