Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*#*#vowifi#*#*
*#*#volte#*#*
Rakam olarak tuşlanıyor tabi üsttekiler. Bunu yaparak ayarların görünürlüğünü aktif edip > Ayarlar > Sim kart & mobil ağlar > TR TURKCELL > VoLTE kullan ve Wi-Fi kullanarak arama yapın seçeneklerini aktif hale getirdim. Ağ tercihleri ise "Wi-fi tercih et"seçili...
An itibariyle Turkcell için, Mi 9T Pro'ya VoWifi gelmiş. Nihayet. Daha önce de yazmıştım. İş yerim zemin katta ve telefon 1 diş çektiği için çok sıkıntı çekiyordum. Sesim bazen karşıya gitmiyordu, bazen de arayanlar ulaşamıyordu, bankacılık ve diğer onay SMS leri gelmiyordu vs.
Bu arada bana VoLTE geldi. Bulunduğum ortamda çekmiyormuş halbuki. Farklı bir yere geçtiğimde VoLTE olduğunu fark ettim.
Şu anlık tek sıkıntı VoWiFi olmaması :)
Merhabalar.
128 GB Mavi renk Mi 9T Pro ile aranıza katıldım. iPhone 7 Plus'tan geçiş yaptım. Beraber ikinci günümüz elimden düşüresim gelmiyor. 3 yılın ardından Android'i çok özlemişim. Oldukça da yeni özellikler eklenmiş.
Eski telefonumda zaten kullanıyordum hocam VoLTE. Denemek için tekrar hattı çıkarıp eski telefonuma taktım yine çalışıyor. Tekrar dönüp 9T Pro'ya taktım yok. Dediğiniz kodlamayı da denedim yine açık görünüyor. Ayarlar>Sim kartlar & mobil ağlar>TR Turkcell kısmında VoLTE kullan ve Wifi kullanarak...
Turkcell olduğum halde bende de nedense VoLTE aktif olmuyor.
*#*#vowifi#*#*
*#*#volte#*#*
Üsttekileri de denedim. QuickShortcutMaker'dan farklı ülkeleri de denedim. Ama maalesef VoLTE bir türlü gelmedi. Eski cihazım iPhone 7 Plus'tı ve VoLTE kullanıyordum halbuki. Turkcell'i aradım. Sim...