Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
İndirmiş olduğum rom dosyasını rar'dan açıp yüklemeye çalıştığım da hata alıyorum ne yapabilirim? Hatta indirdiğim rarın içinde tek bir dosya var. Flash_all.bat felan hiç birisi yok.
İlk ekran değişimin de gittim kargoya aldım telefonu ekran sorunsuz çalışıyordu. 10-15 dakika sonra kendini resetlemeye başladı. Tekrar gönderdim işte yazılım yüklemişler. Geldiğinde ön kamera çalışmıyordu. Sonra tekrar ekranı kırdım tekrar gitti işte o zaman yukarı da ki muhabbet oldu :)
Yanıt için teşekkürler, aslında yazılım ile alakalı olacağını düşünüyorum. Çünkü ekran değişimi yapılıp bana geldiğin de tekrar ekranını kırdım tekrar gönderdim. :) Teknisyen ekran değişimini yaptığın da beni arayıp " Abi ekranın değişti, 6, 7 tane çalışan kamera taktım. " demişti yazılım...
Merhaba arkadaşlar,
Cihazımın ekranı kırıldığı için servise göndermiştim. Ekranı değiştirilip tarafıma gönderildi. Geldiğinde telefona yazılım(orjinal) attıklarını fark ettim ve ön kamera çalışmıyor. MiFlash ile orjinal rom yüklesem düzelir mi? Veyahut başka bir önerisi olan var mıdır? Bu arada...