dispanserZ kullanıcısının son içeriği

1. dispanserZ

MIUI 12 Mİ9 SE - Global Kararlı Rom V12.0.3.0.QFBMIXM İndirme Bağlantıları

Ekran sararma sorunu hala devam ediyor. Chrome giriyorum ekran direk sararıyor okuma modu gibi bi ayarıda yok. Rahatsız edici.
  2. dispanserZ

Rom Mi 9 Se Global Kararlı v11.0.3.0 QFBMIXM İndirme Bağlantısı

Otadan çektilermi güncellemeyi bende çıkmıyorda?
  3. dispanserZ

Rom [GRUS] Mi 9 SE AOSiP DerpFest [10.0] [OFFICIAL] [27.02.20]

yeni sürümü çıkmış ayrıca fw dosyasını neden flashlıyoruz? kendi sitesinde öyle birşey bulunmamakta ekstradan?
  4. dispanserZ

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

Arb ile alakalı değil bu. Hardbrick olan cihaza ancak edl modda yükleme yapabilirsin. Bu yüzden edl moda geçmen için test point gerekir
  5. dispanserZ

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

Kardeşim cihazının arka kapağını açıp test point yapman gerek. İnternette videoları var. Sonra cihazının modeli globalmi çinmi ona göre romu indirip mi flash ile flaşlıcaksın.
  6. dispanserZ

Yardım Mi 9 Se Hard Brick

Ne gibi yetkili hesap hocam unlockdamı? https://c.mi.com/thread-2135421-1-1.html Burda belirtmiş yetkilendirmeyi birde miflashın benim kullandığım sürümünde onaylama yok. Bazıl sürümlerde var mesela doğrudur.
  7. dispanserZ

Yardım Mi 9 Se Hard Brick

Çözümü zor değil. Telefonun kasasını açıp test point yapmanız gerekiyor. İnternetden mi9 se test point yazarak bulabilirsin. Test pointden sonra gerekli driverleri yükleyince cihazı edl moda alıyor. Cihaz edl modda pc bağlandığı zaman fastboot romu indirip kurman gerek ama şu ayrıntı var cihazın...
  8. dispanserZ

Soru Band 20

Sen bide samsunglardakine hatta huaweninkine bak :)
  9. dispanserZ

Soru Mi 9 SE Şarj'da Isınma

Sen bide yazın ısıyı gör bingöldeydim elim yanıyor du
  10. dispanserZ

Yardım Google Haritalar konum bulunamadı sorunu

Mi9 se altında açmışsa mi9 se kullanıyordur zaten. 1571260877 Xiaomi cihazlarında konumda kopmalar ne yazıkki oluyor. Büyük ihtimal türk telekom kullanıyorsunuz hat olarak ondan olabilir.
  11. dispanserZ

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Always on display kullanıyorsanız kapatın. Sözde amoled bu şarj yemiyor. Açıyorum normalde 1 yerken aod ile 10 yiyor anlamadım samsungda böyle değildi.
  12. dispanserZ

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Miui eu 11.0.3 sürümü kullanan arkadaşlara sorum var. Sıkıntılar nelerdir tamamen temiz kurulum yapmış birine soruyorum. Geçiş yapıcam nasıl iyimi sorunlar varmı merak ettim. Şarjı nasıl gitmekte bide ?
  13. dispanserZ

Soru Pixel experience

Pixel rom kullanan arkadaşlar varsa son sürümde ne gibi hatalar var geçiş yapmayı düşünüyorum da. Şarjı felan sömürüyormu bug felan varmı? bilgilendirirseniz sevinirim.
  14. dispanserZ

Yardım brick yardım lütfen?

Yanlış yapıyorsun. İnen dosyayı açıyorsun içinde tgz uzantılı bi dosya çıkıyor onada çift tıklayıp açıyorsun rarı sıkıştırmadan çıkarıcak klasör olarak çıkıcak. O klasörü c diskine direk at sonra mi flash tooldan konumu belirt sağ alttan clean all seç flashla 1571160322 İnen dosya zatrn...
  15. dispanserZ

Yardım Type-C dönüştürücü kulaklık sorunu

Dönüştürücüler problemli cidden bendede var ses kısma tuşuna basıyorum ses açıyor normal telefonlarda düz çalışıyor kulaklığım bide :)
Üst Alt