Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim cihazının arka kapağını açıp test point yapman gerek. İnternette videoları var. Sonra cihazının modeli globalmi çinmi ona göre romu indirip mi flash ile flaşlıcaksın.
Çözümü zor değil. Telefonun kasasını açıp test point yapmanız gerekiyor. İnternetden mi9 se test point yazarak bulabilirsin. Test pointden sonra gerekli driverleri yükleyince cihazı edl moda alıyor. Cihaz edl modda pc bağlandığı zaman fastboot romu indirip kurman gerek ama şu ayrıntı var cihazın...
Mi9 se altında açmışsa mi9 se kullanıyordur zaten.
1571260877
Xiaomi cihazlarında konumda kopmalar ne yazıkki oluyor. Büyük ihtimal türk telekom kullanıyorsunuz hat olarak ondan olabilir.
Always on display kullanıyorsanız kapatın. Sözde amoled bu şarj yemiyor. Açıyorum normalde 1 yerken aod ile 10 yiyor anlamadım samsungda böyle değildi.
Miui eu 11.0.3 sürümü kullanan arkadaşlara sorum var. Sıkıntılar nelerdir tamamen temiz kurulum yapmış birine soruyorum. Geçiş yapıcam nasıl iyimi sorunlar varmı merak ettim. Şarjı nasıl gitmekte bide ?
Pixel rom kullanan arkadaşlar varsa son sürümde ne gibi hatalar var geçiş yapmayı düşünüyorum da. Şarjı felan sömürüyormu bug felan varmı?
bilgilendirirseniz sevinirim.
Yanlış yapıyorsun. İnen dosyayı açıyorsun içinde tgz uzantılı bi dosya çıkıyor onada çift tıklayıp açıyorsun rarı sıkıştırmadan çıkarıcak klasör olarak çıkıcak. O klasörü c diskine direk at sonra mi flash tooldan konumu belirt sağ alttan clean all seç flashla
1571160322
İnen dosya zatrn...