Dirsehan kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru pixel experience rom match

Şuan android 8 eu rom yüklü fakat pixel exp pie yüklemeyi düşünüyorum. Sorum şu yüklemeden önce telefonu android 9a mı yükseltmemiz gerekiyor ?
  2. D

Soru mi5 s miui 8.5 sürüme dönmek mantıklı mı ?

Arkadaşlar 7.5 yada 8.5i öneren biri vardı forumda mi5 s için. Eu miui 11 yükledim artık telefon can çekişir hale geldi, eski sürümlerden hangisini tavsiye edersiniz ? Edit : xiaomi.eu_multi_MI5S_V8.5.6.0.MAGCNED_v8-6.0 romunu kurmayı düşünüyorum.
  3. D

Soru Aktivasyon

Arkadaşlar telefonu satmayı düşünüyorum fakat alacak arkadaş format attığında karşısına benim miui üyeliğine bağlı aktivasyon şifresini istiyor, appleda ki icloud gibi. Bunu nasıl kaldırabilirim ?
  4. D

Sohbet moskovadan ne alabilirim ?

Arkadaşlar merhaba şuan Moskovadayım, gelirken hem 3-5 kar edeyim hemde kendime yeni bir telefon alıp mi5 s'mi emekliye ayırmayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım ?
  5. D

Yardım telefon yere düştükten sonra kamera odaklama sorunu

arkadaşlar telefonu yere düşürdüm ve şuan hiçbir şekilde odaklamıyor önce bi söktüm kamerayı oynattım düzeldi fakat telefonu topladıktan sonra yine bozuldu odağı. Değişmesi mi gerekiyor yoksa bir yöntemi var mı ?
  6. D

Soru root yetkisi çalışmıyor

Kernel adiutor yükledim termal kontrolü kapatmak için fakat magisk ile root olmasına rağmen kendi kendine isteği reddediyor kabul etme seçeneği çıkmıyor. Magisk yüklü cihazda şuan ne yapabilirim ?
  7. D

Recovery twrp şarj yüzdesi sorunu

Arkadaşlar telefon açıkken ana ekranda şarj yüzdesi %80lerdeyken twrp moduna girdiğim zaman 1-2 dakika içinde hiç birşey yapmasam bile %69 lara düşüyor. Fakat bu şekilde bir deşarj telefon açıkken söz konusu değil.
  8. D

Sohbet Yaşadığım Mağduriyet

bootloader açılırsa garantiden çıkar.
  9. D

Yardım Mi6 Rom kurulumu sonrası açılmıyor

Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli) bu linki incelerseniz kafanızda wipe ile ilgili bir soru işareti kalmaz.
  10. D

İpucu Güncellemeden Sonra Düşen Pil Performansını Düzeltmek

Gerçekten ilginç ciddi fark var arada.
  11. D

Yardım Mi6 Rom kurulumu sonrası açılmıyor

twrp'ye girip format data yapın.
  12. D

Yardım BipLite-Bip-VergeLite-Pace

verge güzel fakat kasası çok kalın. Pace gereksiz pahalı eğer sportif özelliklerini kullanmayacaksanız. Bence size en uygun s3 frontier
  13. D

Yardım Mi 5S Çok Isınma ve Şarj Sorunu

Sonunda alıp deneyen ve yorum yazan biri, teşekkürler.
  14. D

Yardım Yurt dışı imei atılmış cihaza güncelleme yapma

rom dosyası bozuk olabilir başka bir linkten deneyin.
  15. D

Yardım Yurt dışı imei atılmış cihaza güncelleme yapma

wipe menüsünden dalvik system internal storage wipe yapın daha sonra install kısmından indirdiğiniz romu yükleyin
Üst Alt