Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 7.5 yada 8.5i öneren biri vardı forumda mi5 s için. Eu miui 11 yükledim artık telefon can çekişir hale geldi, eski sürümlerden hangisini tavsiye edersiniz ? Edit : xiaomi.eu_multi_MI5S_V8.5.6.0.MAGCNED_v8-6.0 romunu kurmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar telefonu satmayı düşünüyorum fakat alacak arkadaş format attığında karşısına benim miui üyeliğine bağlı aktivasyon şifresini istiyor, appleda ki icloud gibi. Bunu nasıl kaldırabilirim ?
Arkadaşlar merhaba şuan Moskovadayım, gelirken hem 3-5 kar edeyim hemde kendime yeni bir telefon alıp mi5 s'mi emekliye ayırmayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım ?
arkadaşlar telefonu yere düşürdüm ve şuan hiçbir şekilde odaklamıyor önce bi söktüm kamerayı oynattım düzeldi fakat telefonu topladıktan sonra yine bozuldu odağı. Değişmesi mi gerekiyor yoksa bir yöntemi var mı ?
Kernel adiutor yükledim termal kontrolü kapatmak için fakat magisk ile root olmasına rağmen kendi kendine isteği reddediyor kabul etme seçeneği çıkmıyor. Magisk yüklü cihazda şuan ne yapabilirim ?
Arkadaşlar telefon açıkken ana ekranda şarj yüzdesi %80lerdeyken twrp moduna girdiğim zaman 1-2 dakika içinde hiç birşey yapmasam bile %69 lara düşüyor. Fakat bu şekilde bir deşarj telefon açıkken söz konusu değil.