dipebatiq43 kullanıcısının son içeriği

1. D

MIUI 12.5 Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa) - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RKOEUXM İndirme Bağlantıları

memnunum hocam sadece tek gözüme çarpıp duran kilit açma ekranını yüz tanıma olarak kullandığımdan dolayı kilit ekranı geldiğinde bildirimler kısmında ekranın sol üstünde mıuıbiometric bildirimi geliyor kilit açıldıktan 2sn. sonra gidiyor onun haricinde hiçbir sıkıntısı problemi yok hocam gayet...
  2. D

MIUI 12.5 Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa) - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RKOEUXM İndirme Bağlantıları

Android 12 MIUI 13 Çıktı konunun güncellenmesi uygun olur.
  3. D

MIUI 12.5 Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa) - Hindistan Kararlı Rom V12.5.1.0.RKOINXM İndirme Bağlantıları

yok hocam ben yükledim denedim google'ın arama ve mesajlaşma uygulamaları var. Ek olarak bu rom da kamera uygulamasını da bozmuşlar baya karanlık çıkıyor. Yüklemeyi düşünenler için tavsiye etmiyorum. Pişman olmayın bilgi.
  4. D

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.5.2.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

Denedim hocam neredeyse tüm uygulamaları denedim eskiden Android 10da 2-3dkda aktarılan 3Gb dosya şimdi Android 11 ile 3 saatte aktarılıyor. Yinede teşekkürler.
  5. D

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.5.2.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

Önceden Android 10da iken 3.65GB lık bir dosyayı telefon içinde başka bir klasöre kopyalarken RS Dosya yöneticisi ile 3dk sürüyordu şimdi Android 11e geçtim Endonezya saatler sürüyor nasıl hızlı kopyalama yapabilirim bilen varsa şimdiden teşekkürler..
  6. D

Recovery [Android 11 Uyumlu] Yeni TWRP Mi 10/Mi 10 Pro

mi 10 pro için hazırlanan en son çıkan tek tuşla yükleme yapılan TWRP 3.4.2b 0623 sürümünün içindeki twrp.img dosyası var 131MB büyüklüğünde adı uzun değişik bişi yazıyor. onun adını değiştirin "twrp" olsun uzantısı yine .img olacak o dosyayı kopyalayıp minimal adb and fastboot yani cmd yi...
  7. D

TWRP-3.4.2B-0623 Bu sürümü indirip kodlarla cihaza flashlayın.
  8. D

Belirtmiş olduğum twrp sürümünü Flash yaparakta çalıştırılabilir data decryption sorunu yok. Otomatik çözüyor.
  9. D

Rom Mi 10 Pro Xiaomi.eu MIUI 12 v20.12.29 Beta Sürümü İndirme Bağlantısı

Güncelleme içeriğinde ne gibi yenilikler var hocam ona göre yükleyeceğim
  10. D

Yeni twrp sürümü stabil hale gelene kadar yüklemenizi pek tavsiye etmem heleki beta romlar için eski sürüm şart yoksa her güncellemede format data yapmak bıktırır diye düşünüyorum.
  11. D

Xiaomi Mi 10/Mi 10 Pro Eu Beta romlarında şuan için en son güncel olan 20.11.5 MIUI12 Android 11 sürümünde twrp sorunu çözülmüş bulunmakta. TWRP-3.4.2B-0623 sürümü çalışıyor bilgi. Not: Twrp kod ile flaşlama ve Format data yapmaya gerek yok.
  12. D

Sağolun hocam şimdi deneme fırsatım oldu. Twrp girmeye çalışıldığında dediğiniz gibi siyah ekranda kalmıyor direk açılıyor. Twrp sorununu çözmüşler.
  13. D

Cenazem vardı hocam deneme fırsatım olmadı bi 2-3 gün içerisinde deneyip size sonucunu paylaşacağım.
  14. D

20.11.5 sürüm haftalık güncellemesi yenilikleri: Ayarlar - Telefon hakkında kısmına katkıda bulunanlar kısmı gelmiş. Her zaman açık ekran (Always On Display) kısmında her zaman açık ekran - ekranda görünecek örneği kaldırılmış. Ses ve Titreşim kısmına Ses Asistanı özelliği gelmiş sesleri...
  15. D

Eu SourceForge sitesindeki olanı söylemiştim hocam. Verdiğiniz linkteki güncellemeyi indirip deneyip sonuçları paylaşacağım. https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/
Üst Alt