Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar, samsung galaxy tab a t590 tablet kullanmaktayım. Gain tvyi google playden yüklemeye çalıştığımda cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor. Henüz çok güncel bir tablet ve android 9 yüklü. Neden böyle oluyor ve çözüöünü bilen var mı acaba?
merhaba arkadaşlar xiaomi redmi note 9 pro kullanıyorum, 11.0.4 eea avrupa rom yüklü. Pil istatistiklerini kontrol ettiğimde temalar ve instagram uygulamalarının çok yüksek şarj tüketim oranları mevcut (ilk iki sırayı alıyorlar yaklaşık her biri %40, ekran %16 andorid sistemi %12 civarı) ancak...
Merhaba arkadaşlar, oto aksesuarcılarda satılan karbonfiber kaplama ile telefon kaplayabilir miyiz? Deneyen oldu mu? Daha önce sorduğumda bu kaplama çıkarıldığında iz/leke bırakabileceği söylenmişti, bu konuda tecrübesi olan var mıdır? Kılıf kullanmak istemiyorum ve telefona özgü satılan...
Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce Xiaomi redmi note 9 pro ikinci el telefon aldım, aldığım kişi herhangi bir tamir vs olmadığını söyledi, telefon neredeyse sıfır gibi görünüyor, ancak az önce şarja taktığımda bildirim ışığının ahizenin içinde yandığını fark ettim. Kullanan diğer arkadaşların da...
Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce ikinci el Xiaomi redmi note 9 pro 128 gb telefon aldım, aldığım kişi Huawei şarj cihazı kullandığı için ben istemedim, onun yerine evde redmi note 8 pro şarj cihazını kullanıyorum, 8 pro şarj cihazı 18w a kadar destekliyor ancak redmi note 9 pro 30w a kadar...
Arkadaşlar merhaba, telefonumda bu akşam fark ettiğim sms göndermeme sorunu oldu, sms alabiliyordum , çağrıyı sorunsuz yapabiliyordum. 5-6 saat uğraştıktan sonra çözüm yolunu buldum. Benzer sorun yaşayabilecek arkadaşlar için çözümü paylaşmak istedim.
Sim kartınızı telefona takın yada takılı...
Merhaba telefonuma IMEI repair yaptıktan sonra kendiliğinden Mac adresi sürekli değişiyor bu konuda ne yapabilirim? Telefon redmi note 8 pro 11.0.6 sürümü global. Bl açık . Rootsuz.