devrim kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Play store sorunu

hayırlı olsun arkadaşlar. google play gitti. yine deli olucam ya
  2. D

Mi5 ikon sıkıntısı

Merhaba mı 5 Miui 8.2 kullanıyorum. İkonlar çok büyük 5×5 tema bulamıyorum. Ayarlardan da değişmiyor . 5×5 tema bulabilir mısınız ?
  3. D

gizli not

kardeşim notları aç arama çubuğunu tut aşağıya kaydır orada kilit simgesini tamamen görene kadar kaydır.
  4. D

gizli not

notları aç, sayfayı sonuna kadar yukardan aşağıya doğru kaydır bulursun.
  5. D

Mi5 vs Mi Max vs Redmi Note 4

Merhaba, Elimde mi5 cihaz var 2 aylık. ben daha büyük ekranlı telefon arıyorum. çünkü bir şeyler okumayı seviyorum. büyük ekran hoşuma gidiyor. elimdeki mi5 ile redmi note 4 yada mi max ile takas yapacak insan varmı?
  6. D

Satış Mı 5

Merhaba Mı 5 ile redmi note serisi yada mı max takas etmeyi düşünüyor um. İlgilenen var mı ? Cihazım mı 5 32 GB
  7. D

Mi 5 ana ekran diziliş hakkında

Merhaba, Mi max cihazına ekteki gibi ana ekran 5x6 gibi düzenleme özelliği gelirken mi5 e neden miui 8.2 güncellemesi ile bu özellik gelmedi. bunu yapabilme imkanımız varmı?
  8. D

mi5 çift hat sıkıntısı

Dün bir kesinti varmış bulunduğum şehirde. ben telefondan kaynaklı sanmıştım. türkcell kesiliyordu, şimdi düzeldi.
  9. D

mi5 çift hat sıkıntısı

merhabalar, mi5 te uzun zamandır çift hat kullanıyorum. sıkınt şu telefon sarjda iken mobil internet çok yavaşlıyor ve turkcell yerine sadece acil aramalar yazıyor. vodafone sağlam yer değiştiriyorum simkartların. yine türkcell gidiyor. türkcelle konuştum bir sıkıntı yok diyor. bu nasıl iş?
  10. D

Yardım Instagram video yükleme...

bir de şu kaydırma sıkıntısı giderilse.
  11. D

Yardım Rom sorunu lütfen acil yardım

mi flash aracı ile rom yüklemeyi deneyin birde.
  12. D

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

miui temaları performansı fazla etkilemiyor. ama 3.parti temaların etkisi çok fazla. ya orjinal temayı kullan ya da siyah temayı. bu ikisini kullandım ben pek bir performans kaybı olmadı.
  13. D

Soru Hızlı sarj

şimdi onun için uğraşıyorum. ama bir türlü bitmiyor. ya 2 saattir oynuyorum %10 sarj bitti.haha--haha--
  14. D

Soru Hızlı sarj

alıyordum, artık alamıyorum
  15. D

Soru Hızlı sarj

mi5 kullanıyorum. hızlı sarj 3.0 destekliyor. sarj adaptörü ve kablosu orjinal.
Üst Alt