Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Redmi Note 4 single sim ile redmi note 4 arasında bi fark var mı? single sim in koda adı dior mtk nın ki nikel?

PentakiLL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
mi4
Konular
1
mi4 kullanıcısıyım aldım alalı hiç güncellemedim recovery dan inidirim güncellerken update failed yazıyor 3 4 defa daha denedim gine aynı şuan rebot sytem 2 ile kullanıyorum nasıl yapıp kuracam romu hiç fikrim yok??

kemli

Bana bir yol ver hele !
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi max 64
Konular
19
Sevgili üstadlar, yunusxxx nikli kardeşimiz benim 8.2 geçebildiğim yöntemle geçememiş. ( çok teşekkür ederim. Aynen dediğinizi yapıyorum. Güncelleme dogrulanamadı yazıyor ekranda. Herhangi bir işlem yapmıyor.
Telefondan prime sürümünü 1.4 GB olanı download klasorune attım. Uygulama sağ üst köşeden güncelleme paketini seç tuşuna basarak zipli dosyayı seciyorum bilgi toplanıyor yazıyor ekranda sonra da güncelleme dogrulanamadı diyor.ekranımda) nasıl çözüm önerirsiniz kardeşimize.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lgnlgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ılgın
Cihazım
xiaomi mii5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Mi 5s kullanıyorum. Güncelleme ekranında yeni güncelleme yok diyor. Aynı ekranda ayarlara girirnce güncellemeyi indir diyor. İndire basıyırum güncelleme yapıyor. Sonra tekrar bastıgımda tekrar güncelliyor. Sonra tekrar. Ama neyi güncelledigimi bilmiyorum. Aynı şeyi defalarca yapıo olabilir mi? Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Merhaba arkadaşlar,

Mi 5s kullanıyorum. Güncelleme ekranında yeni güncelleme yok diyor. Aynı ekranda ayarlara girirnce güncellemeyi indir diyor. İndire basıyırum güncelleme yapıyor. Sonra tekrar bastıgımda tekrar güncelliyor. Sonra tekrar. Ama neyi güncelledigimi bilmiyorum. Aynı şeyi defalarca yapıo olabilir mi? Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Cihazın üzerinde mevcut romu tekrar indirir o seçenek. Zaten mevcut romu tekrar indirip kurmuş sunuz

Redmi Note 3 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erlmtl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
Mi5S PLUS
Konular
5
Ben denemek için yaptığımda zil sesi gibi bazı ayarlar sıfırlanmıştı.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lgnlgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ılgın
Cihazım
xiaomi mii5
Konular
1
Peki mıuı nin temalarını kullanmam bazıları hareketl şarjdan yermi yada performanstan

devrim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devrim
Cihazım
Mi 5
Konular
9
miui temaları performansı fazla etkilemiyor. ama 3.parti temaların etkisi çok fazla.
ya orjinal temayı kullan ya da siyah temayı. bu ikisini kullandım ben pek bir performans kaybı olmadı.

Üst Alt