Devransahinx kullanıcısının son içeriği

1. Devransahinx

Yardım Mac Adresi Değiştirme

Orası sorun değil hocam dediklerinizi adım adım yaptım ama sorun yine aynı şekilde devam etmekte...
  2. Devransahinx

Magisk kullanıyorum hocam 1745268697 Ve bende lsposed açılmıyor..
  3. Devransahinx

gms nedir hocam ?
  4. Devransahinx

Yok mu hocam bir yöntemi ?
  5. Devransahinx

Merhabalar iyi forumlar, Cihazımda Whatsapp'a giriş yaparken Resmi uygulamayı kullanın diye hata alıyorum bir çok yöntemi denedim ama çözüme ulaşamadım son çözümüm Mac adresimi değiştirmek Root herşey yüklü cihazda bana MAC adresi değiştiren uygulama söyler misiniz veya modül
  6. Devransahinx

Yardım Bootloader kilidi açamama durumu

Selam dostlar iyi forumlar, neredeyse 1 ay olacak cihazı kullanma sürem kilidi açmak istiyorum ama açamıyorum ek de ekran görüntüsünü paylaştım sürekli böyle hata veriyor 1735404776 Adamın çektiği durumu bende bilirim çünkü bende yaşadım bu durumu yeni değilim telegramda bir çok insana yardım...
  7. Devransahinx

Diğer Merhaba Mİ12T PRO

Selam dostlar Redmi Note 7 + Redmi Note 11 pro + Redmi Note 13 Pro ardından İphone 12 proya geçerek pişman olup Mİ 12T PRO'ya geçiş yaptım kısa süre içerisinde soba işlemcimizi canavar gibi yapacak ROM paylaşımları yapacağım konuda şimdiden rez alın :)
  8. Devransahinx

Rom Redmi Note 11 Pro 4G (Viva) SPARK OS Unofficial ROM

Merhaba dostlar telegramda bir arkadaşımız AOSP Rom yaptı ve başarılı. Kurulum şekli 1. Cihazınızın BL kilidi açık olmalıdır 2. Cihazınızı fastboot moduna alınız 3. Platform tools dosyasında arama kısmına CMD yazarak çalıştırın. 4. Cihazınız fastboot modundayken cmd komut penceresine fastboot...
  9. Devransahinx

Rom Redmi note 11 Pro (viva-vida) MİUİ14

Miui 14 daha akıcı durmadan indirmelisiniz hemen. İndirdikten sonra format atmanız iyi olur.
  10. Devransahinx

Rom Redmi note 11 Pro (viva-vida) MİUİ14

Selam arkadaşlar hayırlı olsun :)
  11. Devransahinx

Rom Redmi Note 11 Pro 4G (Viva)

https://github.com/xiaomi-mt6781-devs/releases/releases Gapps sorunu var gappsı magisk ile kurabilirsiniz. Root atmak için boot.img dosyasını magiskden modifiye etmeniz gerekli
  12. Devransahinx

Rom Redmi Note 11 Pro 4G (Viva)

Lineage Çıktı en sağlıklısı
Üst Alt