Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam forum, viva için pek rom bulunmuyor telegramda bir kanalda rom buldum ve bu gece kuracağım olumlu bir cevap verirse sizinle paylaşacağım viva kullanıcıları kendini belirtsin
Selam bugün Miui 14 tester olmak için başvuru yaptım cihazım Rn 11 pro (viva), acaba ne zaman dönüş sağlarlar bana ve bu deneme sürümleri ota ilemi gelecek bana ?
Merhabalar, yeni cihaz alacağım Redmi Note 10 Pro ve Poco X3 pro arasında sıkışıp kaldım başka cihaz gelmiyor aklıma. Benim günlük kullanımım şu şekilde genellikle İnstagramda dolaşıyorum, sayfa yönetiyorum story atıyorum, post paylaşıyorum ve mesajlaşıyorum telefonun beni yormamasını istiyorum...
Selam forum 2 senedir aranızdayım cihazımı sıfırlayacağım ama neden sıfırlayacağımı anlatayım. Benim cihazım imei repair ve yanlış imei atıldığını düşünüyorum neden düşündüğümü açıklıyayım benim kuzenleriminde cihazları imei repair onların cihazları 4.5G çekerken benimki 3gde geziyor tek çubuk...
Merhaba forum telefonum Redmi Note 7 Masik rom kullanıyorum acaba Akıllı ağ modu olan güncel rom var mı ? Veya benim kendim ekleyebileceğim bir yöntem var mı?
Merhabalar dün corvus rom kurdum iyi hoş güzel rom ama whatsapp ve instagramdan indirdiğim fotoğraflar malesef galeride gözükmüyor indirdiğim fotoğrafı storyde paylaşacağım fakat gözükmüyor sadece dosyalarda gözüküyor çözümü nedir ?
Selam forum, biri bana özel açılış animasyonu yapabilir mi ? Benim bilgisayarım yok yapamıyorum. Anlayan biri var ise el atarsa sevinirim.
Böyle sade ama Devran yazan kısım yanıp sönmesini istiyorum 2340x1080
Masik yapımcısı bugün bir değişiklik listesi yayınladı fakat hangi telefonlar ile güncelleme yayınlayacak henüz açıklama yapmadı ama 12 cihaz var dedi. Soru soran kullanıcılarına "Henüz yazılım yok, yapmayı planladığım bir liste çizdim" diye cevap verdi yani adamın keyfine göre :D umarım...
Telefona eski sürüm masik indirdim fakat açınca benden Android Şifremi girmemi istedi ve bende yok öyle bir şifre telefonumda yoktu twrpden format data yapmak isteyince alttaki hatayı alıyorum yardım edin