Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi8 Se için resmi pixel experience 13 rom (STABLE) yayınlanmıştır. yaklaşık 3-4 gündür kullanmaktayım. pil durumunu 12 sürümünden daha başarılı buldum. miui'ın berbat ötesi optimizasyon sorunlarından sonra pixel experience 12 ve 13 xiaomi kullanıcılarına ilaç gibi geldi. açık ara farkla mi8se...
resimde olduğu gibi aops romların çoğunda bu kafein özelliği var. bu özellik ile ilgili bilgiye ulaşamadım. ne işe yaradığını bilenler aydınlatabilir mi?
Hocam başlıktaki gibi modem kurulu , türkiyedeki sim kartları okuyabilen bir roma ihtiyacım var. Var mi öyle bildiğiniz rom ? Yardımcı olursanız sevinirim
twrp yok modem yok sim i algılamıyor. bu yüzden bootloader kilidini açamıyorum. kilitli olduğu için twrp ve modem kuramıyorum. twrp ve modem kuramadığım için kilidi açamıyorum. sim kart olmadan telefondan bootloader kilidi açılmıyor diye biliyorum. cihaz mi 8 se. yardımcı olursanız sevinirim
başlıkta dediğim gibi imei repair yaparken poco x3 cihazımı bozdum. telefon yurt dışı kayıtlı ve imeisi silindi. elimde yeni imei mevcut ancak yeni imeiyi çaktıktan sonra sürekli kendini yeniden başlatmaya başladı. dönüp dolaşıp twrp ye geliyor. format data ve wipe işe yaramıyor. rom da...
Görselde olduğu gibi 100 den 32 ye 9.5 saatlik ekran süresi aldım. Gms doze ve fk manager dışında uygulama kullanmadım. Fk manager minimum işlemci hızını küçük çekirdekler için 500mhz ,büyük çekirdekler için 600mhz civarına çektim. Arka planda çalışması gereksiz olam tüm uygulamaları kısıtladım...
Hocalarım , bu yaz telefonu upgrade etmek istiyorum. İkinci el mi9 veya mi9t pro alma planım var. İkinci el fiyatları 2k dan başlıyor. Genelde kasada deforme dışında problemleri olmuyor. İmei vb yazılım problemlerini kendim halledebilirim problem değil. Bana son model orta seviye telefon...
Telefonumun depolaması 16 GB ve 32 GB bir micro SD karta sahibim. Uygulamalarımı SD karta yüklemek, var olanları da SD karta taşımak veya SD kartımı dahili hafızamla birleştirmek istiyorum. Bir öneriniz, fikriniz var mı? Telefon rootludur.
https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/mi-8-se/development/10-jancok-kernel-1-0-25-01-2020-t4040649/amp/
Şu linkde indirme linki bulamadım. Başka yerde de mi8 se için and10 kernel yok bi el atarsanız sevinirim hocam
Eu beta 20.3.26 da çözümü olmayan şebeke sorunu var. 20.3.19 a dönmek istiyorum. Format data yapsam system data chage filan full wipe yapıp romu flashlasam telefon brick olur mu? Teşekkürler
Arkadaş telefonu kırdı yaptırcak. 3 hafta oldu 800 ver ben hallederim diyorum kaçamak yapıyor bn ucuza halledicem diyor. Mi8 se nin bildiğim kadarıyla çakma ekranı yok amoled olduğu için ama belki ucuz olsun diye ipc lcd ekran yapmıştır cinliler ben ne yapmalıyım içimi rahatlatın lütfen
Salak arkadaşım sim okumadığı için belki tozdandır diyip sim yerine bir damla su damlatmış sonuç telefon tahtalı köy. Telefoncuya filan götürmüş. Adam bana ver demiş iş yaomaz bu daha demis. Anakart deişse sorun çözülür mü veya pirince yatırmak için çok mu geç. Ne yapmalı bu gariban
Öncelikle iyi forumlar herkese. Mi9se nin overclock dosyalarını mi8se de denedim ve başarılı sonuc aldım
Linkini paylaşacağım konudan mi9se nin display overclock dosyasını indirin ve zipten çıkartın. Twrp moda girin. Her ihtimale karşı "Backup>sadece dtbo seçin>flashlayın" yedeğimizi alalım...