Devilyn kullanıcısının son içeriği

1. Devilyn

Diğer Mi 8SE Sağlam anakart lazım

merhaba elimde saglam mi8 se var isteseniz telefonu satabilirim
  2. Devilyn

Yardım Fastboot'da komut verince kapanıyor

dosyayi atma sansiniz var mi, dediginiz yazi mevcut
  3. Devilyn

kontrol edeceğim hocam. yazması veya yazmaması durumunda çözüm öneriniz nedir?
  4. Devilyn

normal giriyorum dediğiniz gibi. flaşlar flaşlamaz dediğim problem çıkıyor. adb devices yazsam bile aynı problem oluyor
  5. Devilyn

Merhaba dostlar, telefonu bastboot moda alıyorum, herhangi bir komut yazıyorum ve yeniden başlatmak için bir tuşa basınız diye bir yazı geliyor. komut hiçbir şekilde çalışmıyor ve her komut sonrası istisnasız aynı duruma geliyorum. twrp yok, official pixel experience ile beraber gelen pixel...
  6. Devilyn

HyperOS Poco X3 Pro HyperOS A14

tesekkur ederim dostum
  7. Devilyn

bir bakayım
  8. Devilyn

şu telefona hala güzel bir hyperos rom yapılmadı. olanlarda zibilyon tane ince ayar koyup romun orijinalliğini bozmuşlar. hyperos turboda zira saçma sapan bir sürü ayar var.
  9. Devilyn

HyperOS POCO X3 Pro Turbo 🚀 HyperOS 2.0.107.0 A15

bilgilendirme yapılmamış, umarım resmi twrp son sürüm ile kuruluyordur.
  10. Devilyn

Mod [Root] Konabess GPU Config ✓ Underclocked ✓ Overclocked ✓ Undervolted - Daha Uzun Pil Süreleri & Daha Az Isınma

@FlyingKat Cpu saat hizlari ve voltaji gosteren uygulamanin adi nedir? ayrica hangi benchmarki kullandiniz
  11. Devilyn

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

çok başarılı değil, bu sitede bile tonlarca reklam görüyorum
  12. Devilyn

Recovery Poco X3 NFC - TWRP 3.7.0_12-1 Tek Tuş Yükleme Aracı

yeni surumunu atar misiniz? bu pek uyumlu degil
  13. Devilyn

HyperOS Xiaomi 12T Pro (ditingp) XiaomiEu Android HyperOS

https://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/diting/ burada cihazin A14 uyumlu twrp recovery si mevcut. eskiden romlar uygun recovery ile paylasilirdi facepalm~~
  14. Devilyn

HyperOS Xiaomi 12T Pro (ditingp) XiaomiEu Android HyperOS

romu 2 farkli sekilde flashladim. buna ragmen her senaryoda twrp ekraninda dokunmatik calismayarak sonuc verdi. twrp yi yeniden yazmayi deneyince de cihaz brick oldu. simdi tekrar stock romdan bu roma gectim ama twrp yi cozemiyorum. sizde twrp'nin durum nedir? muhtemelen anddroid surumunden...
Üst Alt