Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar, telefonu bastboot moda alıyorum, herhangi bir komut yazıyorum ve yeniden başlatmak için bir tuşa basınız diye bir yazı geliyor. komut hiçbir şekilde çalışmıyor ve her komut sonrası istisnasız aynı duruma geliyorum. twrp yok, official pixel experience ile beraber gelen pixel...
şu telefona hala güzel bir hyperos rom yapılmadı. olanlarda zibilyon tane ince ayar koyup romun orijinalliğini bozmuşlar. hyperos turboda zira saçma sapan bir sürü ayar var.
https://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/diting/
burada cihazin A14 uyumlu twrp recovery si mevcut. eskiden romlar uygun recovery ile paylasilirdi facepalm~~
romu 2 farkli sekilde flashladim. buna ragmen her senaryoda twrp ekraninda dokunmatik calismayarak sonuc verdi. twrp yi yeniden yazmayi deneyince de cihaz brick oldu. simdi tekrar stock romdan bu roma gectim ama twrp yi cozemiyorum. sizde twrp'nin durum nedir? muhtemelen anddroid surumunden...