dessindreams kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Whatsapp durum fotoğraflarındaki görüntü kalitesi

dediğiniz yeri buldum, çok teşekkürler ancak orada kendimin değil başkalarının fotoları var whatsapp statusunde, normal midir? onların fotoğraflarındaki kaliteden mi bakıcam?
  2. D

Rica etsem adım adım dediğiniz yere nereden ulaşabileceğimi yazabilir misiniz? baktım ama bulamadım ve anlayamadım :$
  3. D

Merhaba, Bugüne kadar böyle bir sorun yoktu ancak bugün itibariyle whatsapp durumdaki fotoğraflarımmın görüntü kalitesi düşük hale geldi. diğer arkadaşlarım durum fotolarında böyle bi sorun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? :(
  4. D

Çözüldü Redmi note 8'de yaşadığım bildirim sorunları

Facebook olayı çok şükürler olsun maviada34 arkadaşımız sayesinde çözüldü!! inlove~~
  5. D

bl kilidi ne demek acaba? :$ bazen bildirimler 30 snye falan geç geliyor gmail-facebook-whatsapp pc'ye göre ama artık kabullendim, normal sanıyorum android'de veya bu telefonda..
  6. D

hayır wasntme~~ fb hala devam ediyor yarım bildirim göstermeye.. wp sanki bi nebze düzeldi gibi ama.
  7. D

Sizin sorun çözülmüş ne güzel :)
  8. D

Otomatik güncellemeleri nasıl kapatabilirim FB için acaba? :$
  9. D

Aslında yükledikten hemen sonra gelen bildirim yarım göründü, yani yarım saat içinde otomatik güncelleme olmuş mudur ki? :/ Peki otomatik güncellemeri nasıl kapatabilirim? Tekrar silip aynı sürümü deneyeyim.. En azından bu kez garanti olur :$ Hatta teli açıp kapatırım da..
  10. D

Ben de tam bunu yükledim aslında ama hala yarım görünüyor ana ekranda... :( FB aplikasyonunu sildim, buradan da yükledim i̇ndir facebook 263.0.0.46.121 ücretsiz (android) APK dediğiniz şey ne acaba? ben facebook'u link üzerinden indirmeden önce başka bir şey mi yüklemem gerekiyordu ki?
  11. D

o zaman test edip emin olduktan sonra bizi de bilgilendirir misiniz? biraz karışık geldi yazı, şimdiden zamanınızı almayayım. haberleşiriz dimi? handshake~~
  12. D

siz eu rom'a geçtiniz mi? tüm sorunlarınız halloldu mu? cihaz bilgileri için bu ekran görüntüsü yeter mi acaba?
  13. D

Denilen APK olanı yükledim ama FB bildirimlerim yine böyle yarım şekilde yansıyor ekrana :( Bildirim çubuğunda Android de denedim, Miu da denedim yine aynı.. Acaba başka bir APK FB mu yüklemem gerek? :(
  14. D

laptoptan indirmek isteyince sorun yok ama mobilden indirince böyle oluyor bende, internet de var oysa ki. hücresel ve wifi de denedim ama aynı sonucu alıyorum. neden olabilir? 1586366042 Ben WP ana sese döneyim, bakalım sorun geçecek mi. İnşallah geçer. Yoksa kim ister zırt pırt tel...
  15. D

sizde ne gibi sorunlar var? bende senk. açık bu arada
Üst Alt