Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok hantal derken biraz daha açar mısınız?
Ben de 1 aydır K20 Pro kullanıyorum. Şuan MIUI 10 9.9.6 Q ROM yüklü. Bugün 9.9.26 MIUI 11 ROM yükleyeceğim. Telefon oldukça hızlı. Uygulamalar anında açılıp, anında tepki verebiliyor.
+ 'larından bahsetme gereği duymuyorum. Bu forum konusuna kadar...
Ben de merak ediyorum. Bazı IN ROM 'lara 10.4.8.0 güncellemesi gelmiş. Tüm güncellemeleri almak için hangi resmi stable rom tavsiye edilir? Fastboot ile V10.3.3 IN Stable kurmak mantıklı mı?
Adroid Boot olduktan sonra mı kilit ekranına atıyor? Eğer öyle ise; DTBO, MODEM ve EFS Partition'larından herhangi birinde hasar olabilir. Eğer onlara hiç dokunmadıysanız karıştırmayın hiç, okuduğum blog ve makalelere göre; /dev/block/. üzerindeki partisyonlardan birisinin hasar gelmesi yüzünden...
Farkındayım, kendim repair etmeye çalıştım, şuan IMEI doğru gözüküyor. K20 Pro 'da yapılan her işlem şebekenin gitmesine sebep oluyor sanırım. Repair işleminden sonra denemediğim herhangi bir şey kaldı mı diye teyit etmek istedim. IMEI doğru iken neden hala çekmiyor? Dosyada hata olsa, bootloop...
Kurcalamadığım şey kalmadı vallahi hocam, bir yerlerde bir şeyler eksik ve parçaları yerine oturtamıyorum. Şu cihazı sırf Türkiye'de satılmıyor ve flagship killer olduğu için aldım. Normalde bu tür IMEI işlerine karşıyım ama düştük bir yola, bir daha da girişmem böyle bir işe. :)
Karıştırırken...
Buradaki rehberi takip ederek tekrar ROM kurdum. Şebeke gelmemişti, sonra bunu deneyip yeniden başlattım. Fakat hala şebeke mevcut değil. (Cihazda şuan kullandığım telefonun IMEI mevcut.) Ne yapmam gerekiyor? :( Cihazı aldığımdan beri şebekeye bir türlü erişim sağlayamadım.
pendroz ROM 'u dediğiniz gibi kurdum. Fakat şebeke hala mevcut değil. Üstelik SIM kartı takınca yaklaşık 10sn. sonra WiFi gidiyor, SIM çıkartılıncaya kadar geri gelmiyor. :(
Elinize sağlık, sanırım bu 10.3.1 sürümü. En güncel 10.3.X sürümünü kurarsak da işe yarar mı? Android Q 10.5 kullanıyorum bayağı alıştım ama bazı özellikler gidecek gibi görünüyor.