Dentrax kullanıcısının son içeriği

1. D

Mod [Mi9T Pro/K20 Pro] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 75 - 81HZ [RooT]

EU mu Stable mi yükledin? Kodu nedir? Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
  2. D

Mod [Mi9T Pro/K20 Pro] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 75 - 81HZ [RooT]

Şuan MIUI 11 EU Q var bende şuan. Bunun için daha çıkmadı sanırsam değil mi? Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
  3. D

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Zenex Last MIUI EU 10 9.9.6 Q kullanıyorum. MIUI 11 EU 9.9.26 Q ROM 'u dirty-flash ile kurmak sıkıntı çıkarır mı?
  4. D

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Çok hantal derken biraz daha açar mısınız? Ben de 1 aydır K20 Pro kullanıyorum. Şuan MIUI 10 9.9.6 Q ROM yüklü. Bugün 9.9.26 MIUI 11 ROM yükleyeceğim. Telefon oldukça hızlı. Uygulamalar anında açılıp, anında tepki verebiliyor. + 'larından bahsetme gereği duymuyorum. Bu forum konusuna kadar...
  5. D

Yardım K20 PRO / 9T PRO En Güncel Resmi Rom Hangisidir

MIUI 11 güncellemesi otomatik olarak gelecek mi peki Fastboot üzerinden kurarsak bu sürümü?
  6. D

Yardım K20 PRO / 9T PRO En Güncel Resmi Rom Hangisidir

Ben de merak ediyorum. Bazı IN ROM 'lara 10.4.8.0 güncellemesi gelmiş. Tüm güncellemeleri almak için hangi resmi stable rom tavsiye edilir? Fastboot ile V10.3.3 IN Stable kurmak mantıklı mı?
  7. D

MIUI EU 10.4.4 sürümü için 2 yöntemi de denedim. 30 FPS - Düşük Kontrast gibi çalışıyor maalesef. :(
  8. D

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

XDA üzerinden indirdim. Konu burada. EU Android Q olan sürümlerden birisini indirebilirsiniz. (Link vermek yasaksa kaldırabilirim.)
  9. D

Çözüldü Android Q TWRP Bootloop Sorunu

Adroid Boot olduktan sonra mı kilit ekranına atıyor? Eğer öyle ise; DTBO, MODEM ve EFS Partition'larından herhangi birinde hasar olabilir. Eğer onlara hiç dokunmadıysanız karıştırmayın hiç, okuduğum blog ve makalelere göre; /dev/block/. üzerindeki partisyonlardan birisinin hasar gelmesi yüzünden...
  10. D

Yardım SIM Kart Servis Yok (K20 PRO)

Farkındayım, kendim repair etmeye çalıştım, şuan IMEI doğru gözüküyor. K20 Pro 'da yapılan her işlem şebekenin gitmesine sebep oluyor sanırım. Repair işleminden sonra denemediğim herhangi bir şey kaldı mı diye teyit etmek istedim. IMEI doğru iken neden hala çekmiyor? Dosyada hata olsa, bootloop...
  11. D

Yardım SIM Kart Servis Yok (K20 PRO)

Arkadaşlar, şuan telefonumda, eski telefonumun orijinal IMEI 'si mevcut. (Değiştiğini teyit edebiliyorum) Önemli notlar: 1.SIM kartı taktığım zaman, WiFi anında kapanıyor; açmak istesem bile açamıyorum. SIM'i çıkarırsam WiFi geri geliyor. 2. Şuanda EU 10.3.17.0 Stable sürümü kurulu. 3. SIM...
  12. D

Diğer K20 Pro Şebeke Sorunu Çözümü

Kurcalamadığım şey kalmadı vallahi hocam, bir yerlerde bir şeyler eksik ve parçaları yerine oturtamıyorum. Şu cihazı sırf Türkiye'de satılmıyor ve flagship killer olduğu için aldım. Normalde bu tür IMEI işlerine karşıyım ama düştük bir yola, bir daha da girişmem böyle bir işe. :) Karıştırırken...
  13. D

Diğer K20 Pro Şebeke Sorunu Çözümü

Buradaki rehberi takip ederek tekrar ROM kurdum. Şebeke gelmemişti, sonra bunu deneyip yeniden başlattım. Fakat hala şebeke mevcut değil. (Cihazda şuan kullandığım telefonun IMEI mevcut.) Ne yapmam gerekiyor? :( Cihazı aldığımdan beri şebekeye bir türlü erişim sağlayamadım.
  14. D

pendroz ROM 'u dediğiniz gibi kurdum. Fakat şebeke hala mevcut değil. Üstelik SIM kartı takınca yaklaşık 10sn. sonra WiFi gidiyor, SIM çıkartılıncaya kadar geri gelmiyor. :(
  15. D

Elinize sağlık, sanırım bu 10.3.1 sürümü. En güncel 10.3.X sürümünü kurarsak da işe yarar mı? Android Q 10.5 kullanıyorum bayağı alıştım ama bazı özellikler gidecek gibi görünüyor.
Üst Alt