denizkarayali kullanıcısının son içeriği

1. denizkarayali

Yardım Vacuum mop 1c offline olma sorunu.

ürünün garantisi varsa servis çözer mi peki?
  2. denizkarayali

Yardım Xiaomi 1C temizlik sırasında kapanma sorunu

Aynı sorun bende de mevcut
  3. denizkarayali

Soru Redmi Note 9

Hocam aynı sorun bende de vardı,gamebooster diye bir uygulama var onu pasife çekmesi lazım. Şu anda sorunsuz akıcılıkta oynuyorum pubg yi. Sorun telefonda değil uygulamada
  4. denizkarayali

Rehber Redmi Note 9 Google Cam Yükleme (Root,Twrp Gerektirmez)

Bilgilendirme Notu: Dün gece gece modu ve ağır çekimi denemiştim ve çalışıyordu fakat şu anda gece modu çalışmasına rağmen ağır çekim modu çalışmıyor. Yüklemek isteyenlerin bilgisine
  5. denizkarayali

Rehber Redmi Note 9 Google Cam Yükleme (Root,Twrp Gerektirmez)

Yabancı bir forumda gördüğüm bir youtube videosu ile google cam yükledim. Tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor. Kamerayı açtıktan sonra config dosyasını yükleyebilmek için fotoğraf çekme tuşunun çevresindeki siyah alana birkaç kez tıklamamız gerekiyor. Google Cam İndirme Linki Config Dosyası...
  6. denizkarayali

Uygulama Redmi Note 9 GCam

Hocam aşağıda verdiğim linkteki yöntemi uyguladım,sorunsuz olarak tüm özellikleri çalışıyor. Config dosyasını programa tanıtmak için fotograf çekme tuşunun çevresindeki siyah alana birkaç kez tıklamanız lazım
  7. denizkarayali

Çözüldü Verge Lite Türkçe Karakter Çözümü

Çok teşekkür ederim,bu soru işareti olayı yüzünden neredeyse saati satacaktım. Tekrar teşekkürler:)
  8. denizkarayali

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi.Eu MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Stabil

Romu yükledikten sonra,bluetooth cihaz ekleme ekranında yenile butonu çalışmıyor sanırım. Ya da sorun sadece bende var :)
  9. denizkarayali

Yardım Miui 11 güncelleme gelen varmı

Bana da gelmedi
  10. denizkarayali

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Durum Çubuğu Çentiği Gizleme [Rootsuz]

error: device '(null)' not found hatası alıyorum,neden olabilir acaba?
Üst Alt