Demenee12 kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru çin romda sim aktif mi

miui 11 çin için çalışıyor değil mi ona göre rom indireceğim
  2. D

Soru çin romda sim aktif mi

iyi günler cihazim yd kayıtlı miui 11 çin rom kuracağım sim 2 aktif oluyormu ve bu romu Türkçe yapabilir miyim
  3. D

Rom MI 10 Pro- Çin Kararlı Miui V11.0.4.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

hocam Türkçe dil varmı ve sim 2 çalışıyor mu cihazim yurtdışı
  4. D

Yardım IMEI Uçtu

Sağolun Pc yoktu aceleye geldi imei uctu aylardir siyah renk arıyordum aldığıma da sevinemedim suanda cok aciliyeti var uzaktan baglansak zormu yapmasi benim için 1681766291 İnternet cafe pcsinden olurmu bazilarina uygulama kurulmuyor
  5. D

Yardım IMEI Uçtu

Beyaz renk note 10 verdim siyah renkle takasa girdim sahibi ben format atmadan vermem dedi twrpde yok normalden attık imei gitti çoğu kişi repair yapmam diyor biride 400tl dedi acil yardim lazim uzaktan repair ile ilgili bilgi verecek var mı
  6. D

Soru En stabil masik sürümü?

Miui kaç
  7. D

Hocam bi p premium var bir de p var hangisi daha iyi ve bunlar miui11 a10 değil mı
  8. D

En az android 10 lazım hocam başka hangi masik p onerirsiniz şimdi indireceğim
  9. D

Arkadaşlar masik rom baya sevilmiş de bir dünya sürüm var en iyisi hangisidir internetim kısıtlı sorunsuz sarji en iyi giden akıcı sürüm hangisi pro sürümü onermisler ama linki yok onunda
  10. D

Rom Superior OS (Android 11)

Rr rom sağlam link varmi hepsi kırık hocam
  11. D

Yardım Aosp rom kisiler gozukmuyor

Deneyeceğim teşekkür ederim
  12. D

Kişiler uygulamasını güncelleyip ayarlarından simden ice aktarma yaptım hepsi geldi wpde okudu ama 3 4 eksik var
  13. D

Aosp rom kurdum google hesabima giris yapinca kisilerin yarisi geldi ama wpde hicbiri gozukmuyor acil yardim
  14. D

Rom Masik Rom Tüm Sürümleri

Bunlardan en sorunsuz stabili hangisi
  15. D

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

Karna candır şarj konusunda ama çok kalın cihaz
Üst Alt