Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyaz renk note 10 verdim siyah renkle takasa girdim sahibi ben format atmadan vermem dedi twrpde yok normalden attık imei gitti çoğu kişi repair yapmam diyor biride 400tl dedi acil yardim lazim uzaktan repair ile ilgili bilgi verecek var mı
Arkadaşlar masik rom baya sevilmiş de bir dünya sürüm var en iyisi hangisidir internetim kısıtlı sorunsuz sarji en iyi giden akıcı sürüm hangisi pro sürümü onermisler ama linki yok onunda
Arkadaşlar miui 12den itibaren video performansı baya düşüyor miui11de gayet iyi ama arkadasimda aynı cihaz var miui13te bile video performansı çok iyi bunun sebebi ne olabilir
Endonezya 11.1den başlıyor sanıyordum bi yerde gördüm Endonezya 11.0.1 ve 11.0.3 sürümleri varmış dostlar hicbiyerde link yok bulabilir miyiz taktım kafayı
Arkadaşlar mn10 uyumlu 20 tane gcam birsuru xml denedim hepsinde arayüz 20fps hele hdr işlenirken kamera kendinden geçiyor ayrıca hiçbir gcam benim note 8imdeki gcam gibi çekemiyor bitane iyi xml ve gcam buldum ondada arayüz 20fps ama gece gökyüzü masmavi çekiyordu şimdi geri yükledim rezalet...
Sd kart veya otg yok romu dahili depolamaya atsam formattan sonra romda silinecek ve formattan sonra twrpdeyken pcden bisey atamıyorum nasil rom yüklerim acil yardım
Beyler x3 hint ilk aldığımda rjginxm 12.5.4.0 vardı kamera ve pil olarak baya iyiydi birkaç rom değiştim en iyi olan yukarda yazılı rommus dedim geri döndüm dün bi baktım geniş açı videoda kumlanma var resmen göze çarpıyor kamera sürümü değiştirmek rom önerisi vs varmı
Arkadaslar arama butonunu kullann diyen yöneticiler şimdi gelecek ama poco x3 için nikita 7.4 burial 7.3 ve urnyx 7.3 ve bircok xml denedim ama fotoğraflarda hep birşeyler eksik gibi beni hiç şüphede bırakmayacak bir gcam ve xml öneriniz varmı