Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Max 2 mi max 3 mü iyi? Şu yönlerden soruyorum çok oyun oynayan biriyim ve dedilerki max3 max 2 den daha çok ısınıyormuş tek iyi farkı max3 ün kamerasıymış ben de kameraya önem vermeyen biriyim max2 ve 3 kullanan arkadaşlar bana bi yardımcı olursa iyi olur aradığım özellik şarj ve ısınma yönünden?
Imeisinde falan bu yeni kural falan geldi ya kaçak imeili telefonlar engellenecek falan diye bi de pasaportu başkasının üstüne kayıtlı o kısımlardan dolayı sıkıntı olur mu acaba
Arkadaşlar mi max 3 almayı düşünüyorum 128gb buldum 2300 tl ama yurtdışı pasaport kayıtlı. Ben de kararsız kaldım pasaport kayıtlı olursa ne gibi dezavantajları var kimisi diyor satılması zor kimisi diyor kimin üstüneyse yeni yasaya göre sadece o kullanıyor bi de bu 1500tl ye çıkan imei kaydı...
Bence de max3 mantıklı ama dediğim gibi işlemci max3 ün performansa yönelikmiş max 2 nin daha uzun ömürlü olmasına yönelikmiş ondan dokayı kararsız kaldım
Bi de sercan 19 arkadaşım yurtdışı cihazları pek tavsiye etmiyorlar ilerde kapanabilir falan vs dezavantajları var diyorlar bu konuda pek...
Arkadaşlar samsung note 3 kullanıyorum ama bıktım samsunglardan xiaomi almayı düşünüyorum aradıgım şey bataryası uzun gitsin oyun oynarken çok da ısınmasın bu yüzden mi max 2 mi 3 mü alayım kararsız kaldım
internette max 2 nin hızı yavaş ama batarya ömrü uzun dendi 3 ün de performansı iyi...