deepblack kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Note 11 pro Viva

Merhaba arkadaşlar eşimde note 11 pro Viva cihaz var hyperos güncellemesi gelmedi cihaz direnç kayıtlı bilgisayardan yüklemek istiyorum güncellemeyi hiç bir şey silinmeden nasıl yüklerim acaba ? Birde doğru dosya bu mu acaba ? Kırmızı ile seçtim
  2. D

Soru Flaş bellek desteği

Merhaba arkadaşlar note 11 pro Viva cihazı var eşimin hafıza yetmiyor bende Flaş bellek almak istiyorum maksimum ne kadar destekliyor acaba cihaz bilgisi olan varmı 16TB Flaş alsam calisirmi acaba ? Flaş bellek hem normal gisiri var hemde type c girisi var
  3. D

Soru Nesine canlı yayın sorunu

Merhaba arkadaşlar. Nesine uygulamasini indirdim canli yayın maçlara bakmak istediğim zaman yayıncı kuruluşun ekran paylaşımı olan cihazlarda olan cihazlarda izlemeye izin verilmiyor gibisine bir yazı çıkiyor bu sorunu nasıl çözerim uygulamayı sildim yükledim gene olmadı ekran paylaşımı...
  4. D

Yardım Kalıcı robot yapma

Merhaba arkadaşlar cihazıma kalıcı robot atmak istiyorum nasıl yaparım daha önce robot yapmatim ama şimdi deniyorum silinmiş nasıl rootlarim ve kalıcı olmasını sağlarım acaba ?
  5. D

Soru twrp stabil ?

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım cihazı https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-note-10-lite-twrp-3-4-2b-beta-tek-tus-yukleme-araci.88852/ bu konudaki işlemi yaptım cihaz twrp ekranında kaldı mecburen miflaş ile tekrar attım global romu twrp kurup global versiyonu kullanabilcegim...
  6. D

Soru Yeni bildirim ekranı

Merhaba arkadaşlar daha önce note 9 pro kullanıyordum ve miu12 güncellemesi ile yeni bildirim ekranı geldi her neyse Ekranı dikey olarak 2 ye böldügümüzü düşünelim orta kısmından soldan aşagı çekince bildirim ekranı geliyor orta kısımdan sağdan aşagıya çekince wifi ekran parlaklıgı vs vs...
  7. D

Yardım Menü düzenleme

Merhaba arkadaşlar bundan önce niye 9 prom vardı sattım poco aldım ama açılır menü şeklinde bunu istemiyorum niye 9 pro gibi nasıl yaparım menüyü ayarlardan bu mumkunmu yoksa milauncer mi yüklemek gerek illaki başlatıcı olarak
  8. D

Tavsiye tavsiye istiyorum telefon konusunda

Merhaba arkadaşlar note 9 pro 128 gb telefonumu bugun sattım 128 poco x3 nfc 128 redmi note9pro max 128 redmi note9pro kullandım ve yeni sattım 6/128 mi note 10 lite Arkadaşlar bu cihazlar içinde hangisi daha iyi tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar note 9 pro kullandım on numara cihaz ama...
  9. D

Soru note 9 pro global twrp ( joyuseyi )

silinebilir
  10. D

MIUI 12 Note 9 pro global 12 güncelleme geldi :)

Gözümüz aydın arkadaşlar ;)
  11. D

Rom Global ile Türkiye arasındaki fark

Merhaba cihazım global versiyon ama birde Türkiye versiyon var sanırım aradaki fark nedir acaba ?
  12. D

Yardım Şarj aleti

Merhaba arkadaşlar bu şarj aleti kaç Wat hızlı şarj edermi birde orjinalmi
  13. D

Sohbet Yeni cihaz tavsiyesi lazım

Merhaba arkadaşlar hali hazırda mi8 se kullanmaktayım ve çok memnunum ama üst model almak istiyorum bu cihazı satıp Öncelikle bütce olarak 1k ile 2k arası para ayırabilirim tr kayıtlı olmasına gerek yok facebook grupları üzerinden alıyorum işlemli cihaz Sizin tavsiyeniz ne olur mi8 se den...
  14. D

Yardım kalıcı trwp kurma

Merhaba arkadaşlar cihazımda şuan miroom v11.0.3 yüklü cihazımda ses açma ve power yapınca fasboot ekranı açılıyor trwp geçiş yapmıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz. Dün başıma gelenler ise cihazda eurom vardı son sürümünü yüklemek istedim wipe format data yaptım sonra romu attım kurdum ve...
  15. D

Soru sürüm düşürme miu 11

Merhaba arkadaşlar miui 11 yüklü v11.0.3.0 bunu 10 veya 9 düşürmek istiyorum ne yapmam lazım?
Üst Alt