deepblack kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Xiaomi 14T Repair Hk

Teşekkürler bilgi için ben değilim anlaşılan kilidi açık kapalı ne kadar cihaza kurduysam sorun yaşamadım 😄
  2. D

Bunu anlaması kolay sanırım farklı bir cihaza wp kursa görebilir diye tahmin ediyorum daha önce bu tarz şeyler yapmadım sadece tahmin
  3. D

Yardım Xiaomi 14T EU ROM

Eu rom derken dostum ücretli özel sürüm mu çıkmış ben aktif olarak eea kullanıyorum global yüklüydü değiştirdim
  4. D

Bl kilidini aç fiyat daha uygun olur diye tahmin ediyorum Bendede var 14t bl kapalı bir şekilde işlem yapılıp yollandi ben kendim başvuru yapıp bl açtım.
  5. D

Soru Netgsm sorunu devam ediyor mu ?

Teşekkürler bilgilendirme için arkadaşlar
  6. D

Soru Netgsm sorunu devam ediyor mu ?

Merhaba arkadaşlar daha önce Turkcell ile sorunları vardı bu sorun halen devam ediyor mu Numara taşıma yapsak sorun yaşar mıyım?
  7. D

HyperOS HyperOS 2 Güncellemesi Başladı

Hocam mi hesabım ile uygulama üzerinden kayıt oldum daha sonra mi hesabım ile cihaza girip geliştirici kısmından ekledim daha sonra bilgisayar adımlarını uyguladim 16 saat verdi sonra açtım global rom kurdum bu kadar hatta şimdi eea rom yuklucem inmesini bekliyorum
  8. D

Soru Hangi rom'u kullanmak gerekir?

Merhaba şuan global hyperos 2 yüklü cihazımda global eaa veya diğer romlardan hangisini kullanmak gerekir bir kaç yerde eaa l1 sertifikasının olduğunu okudum global romlarda l3 sanırım Netflix ten video izlerken 1080p eaa ile izleyebilirsiniz global ile 720p izlersiniz diye yazı okudum.
  9. D

Yardım Yeni xiaomi mi 14t Cihazın şarjının hızlı bitmesi

Uzun zamandır böyle cihazlar kullanıyorum sorun yaşamadım :) yaşayanlar illaki olmuştur ama bana denk gelmedi
  10. D

Kaçak cihaz yani IMEI atılmış
  11. D

Yardım Wi-fi Arama

Mifirm üzerinden indirip fastboot ile yükleyebilirsiniz ben öyle yükledim kullanıyorum
  12. D

Aynı cihazdan bende var yurd dışı direnç kayıtlı kullanım bu şekilde şuan için bende tek duvar kağıdı döngüsü kapalı kullanmadığım için geri kalan ayar nasıl geldiyse öyle kurcalamadim hiç
  13. D

HyperOS HyperOS 2 Güncellemesi Başladı

Ben yurd dışı cihazımın kilidini açtım ve fastboot üzerinden yükledim benim cihazda global
  14. D

Soru Mi 14t bl kilidi açmak Hk.

Hem kilidi açtım hemde hyperos 2 çıkmış onu kurdum bahaneyle IMEIde silinmedi sıkıntı çıkmadı
Üst Alt