Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bl kilidini aç fiyat daha uygun olur diye tahmin ediyorum
Bendede var 14t bl kapalı bir şekilde işlem yapılıp yollandi ben kendim başvuru yapıp bl açtım.
Hocam mi hesabım ile uygulama üzerinden kayıt oldum daha sonra mi hesabım ile cihaza girip geliştirici kısmından ekledim daha sonra bilgisayar adımlarını uyguladim 16 saat verdi sonra açtım global rom kurdum bu kadar hatta şimdi eea rom yuklucem inmesini bekliyorum
Merhaba şuan global hyperos 2 yüklü cihazımda global eaa veya diğer romlardan hangisini kullanmak gerekir bir kaç yerde eaa l1 sertifikasının olduğunu okudum global romlarda l3 sanırım Netflix ten video izlerken 1080p eaa ile izleyebilirsiniz global ile 720p izlersiniz diye yazı okudum.
Aynı cihazdan bende var yurd dışı direnç kayıtlı kullanım bu şekilde şuan için bende tek duvar kağıdı döngüsü kapalı kullanmadığım için geri kalan ayar nasıl geldiyse öyle kurcalamadim hiç