Yardım Hyperos 3 güncellemesi

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
28
Merhaba ayarlardan güncelleme vardı dün gece 6.4gb indiriyordum yarıda bıraktım her neyse gün içi bakmadım şimdi yüklemek istedim ama güncelleme kayboldu :) nasıl geri getireceğim bu güncellemeyi ?

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Turizm
Konular
0
H.kadioglu Ustam yeni kayıtsız bir 14T cihaz aldım, içinde Endonezya rom kurulu. En son 2.0.206 sürüme kadar güncelleme aldım yüklendi. Ama hyperos 3 güncellemesi gelmiyor. Mifirm sitesinde de gözüküyor zip olarak gelmiş diye. Ben mifirmden OS3.0.2.0.WNEIDXM sürümü zip olarak indirip telefonun kendi ayarlarındaki güncelleyiciden güncelleme paketini seç deyip yükletmeye çalışsam yükler mi?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
H.kadioglu Ustam yeni kayıtsız bir 14T cihaz aldım, içinde Endonezya rom kurulu. En son 2.0.206 sürüme kadar güncelleme aldım yüklendi. Ama hyperos 3 güncellemesi gelmiyor. Mifirm sitesinde de gözüküyor zip olarak gelmiş diye. Ben mifirmden OS3.0.2.0.WNEIDXM sürümü zip olarak indirip telefonun kendi ayarlarındaki güncelleyiciden güncelleme paketini seç deyip yükletmeye çalışsam yükler mi?
deneyin ama yükleyeceğini sanmam.

Mr.Tahran

Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Turizm
Konular
0
deneyin ama yükleyeceğini sanmam.
İyi de mantıken orjinal kendisinin güncelleme geldiği zaman indirdiği ROM sonuçta, yükler diye düşünüyorum. Yapmayı deneyim buraya yazarım Ustam sağolasın.

Mr.Tahran

Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Turizm
Konular
0

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Ben konuyu yanlış anlamışım kusura bakmayın. Global rom yüklü iken endonezya romunu zip olarak kurmaya çalışıyorsunuz zannettim. Aynı romu sürüm düşürme olmadğı için sizin dediğiniz gibi sorunsuz yüklemesi lazım.

AlimGzL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alim Güzel
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Meslek
Zabıt Katibi
Konular
1
Ben konuyu yanlış anlamışım kusura bakmayın. Global rom yüklü iken endonezya romunu zip olarak kurmaya çalışıyorsunuz zannettim. Aynı romu sürüm düşürme olmadğı için sizin dediğiniz gibi sorunsuz yüklemesi lazım.
Hocam bende 14T Pro var global rom yüklü rus romu kurmak istiyorum üstteki abinin yaptığı gibi yapsam günceller mi ?

Üst Alt