DeeD kullanıcısının son içeriği

1. DeeD

Yardım Yakınlık Sensörü arızası

Cihaz : mix2s sorun: yakınlık sensörü merhaba dostlar, mix2s cihazimin yakınlık sensörü malesef çalışmıyor. Cihazin fabrika ayarlarına döndüm fakat yine aynı buna önerebileceğiniz bir yöntem varmıdır?
  2. DeeD

Yardım Telefon Konuşmalarında Karşı Tarafta Yankı Oluyor

devlet tarafında öyle dinlemezler üstad devlet tarafından dinlendiğinde 2 diş çeken hat 4 diş çeker. Ve siz arandiğinizda bağlanma süresi olduğundan fazla uzun sürer. Büyük ihtimalle mi nin kullandığı alıcısı ile alakaşlı bir durum bu. Mi5 ile aynı hatla ses mükemmel iken mix2s de yankılı...
  3. DeeD

Haber Xiaomi Duvar kağıdı Televizyonunu Tanıttı!

Türkiye' ye gelse şu ürünler mükemmel olacak ama olmuyot
  4. DeeD

Uygulama GameTurbo Apk 1.0.2

Apk talep etsek nasıl olur
  5. DeeD

Oyun Logitech F710 Kablosuz Gamepad

Dostlar merhaba daha önceleri otg yardımı ile mi4, mi5s gibi telefonlarda çalıştiğim oyun kolu malesef mix2s de uzun uğraşlarim sonuçunda çalışmadı sanırım güvenlik sebebiyle kısıtlama gelmiş kolu çalıştırabilmemin bir yönetimi varmıdır? sevgilerle.
  6. DeeD

Soru tv box kullanan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum

türkvod un güncel linki varmi elinizde?
  7. DeeD

Soru tv box kullanan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum

1) Aldığın cihazla alakalı 2) istediğin gibi at koştur. andorid özgürlüğü 3) benim şahsi görüşüm mi tv box al.
  8. DeeD

Çözüldü Mi8SE Nereden Alayım ?

Biz satalim üstadim. get açalim sahibinden üzerinden satişini yapalım.
  9. DeeD

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

Google driver linki yokmu? Denesek.
  10. DeeD

Soru parmak izi çağrı yanitlamasi

Parmak izi ile ekran kitleme Parmak izi ile çağrı sonlandırma Parmak izi ile el feneri yakma gibi özellikleri 4 gözle bekliyorum.
  11. DeeD

Haber Ülkemizdeki İlk Resmi Xiaomi Lansmanı Yapıldı

Çoğu sitede fanlar ile fotograflar var, aramizdan gidip boy gösteren arkadaşlarmı ? site olarak yönetimden kimse katıldımı? işin özü bizi topluluk olarak gören şahışlar mevcutmu?
  12. DeeD

Rehber Android 9 ile Gelen Dijital Denge (Digital Wellbeing) Özelliğinin Aktiflestirilmesi

ne işimize yarıyor bu? sevgili dostum? Türkçe meali nedir?
  13. DeeD

Yardım Mi Mix 3 hakkında

yorum yaz diyecektim ki gelip yazmişsin :D
  14. DeeD

Soru Pubg mobıl ıcın en ıyı telefon ?

bu konun burda ne işi var?
  15. DeeD

Soru Mix 2s vs Mix 3

mix3 artıları ekran daha kalite, hız olarak 2s e göre daha seri. ön kamera avantajı var. boyut olarak büyük. mix3 eksileri sürgülü tarasım 10 yıllık gereksiz ve herkesin vazgeçtiği teknoloji( şimdi biri çikip vay efendim söyle ömrü var böyle ömrü var diyecek geç onları) ve arada 1000 lira gibi...
Üst Alt