DeeD kullanıcısının son içeriği

1. DeeD

Sohbet Enpara Kredi Kartı Kullananlar

dostlar sizin free kartlarla ne işiniz var ? Herhangi bir yerdenyaptiğiniz alişverişleri (yakıt telefon hariç)3 tane alişverişinizde altışar taksitlere bölebiliyorsunuz.(aylık) siz kartı yeni aldiğinizda size belirli harcamaları yaptınızda 100 tl hediye veriyor. (2 dönem) kart aidati yok. eft/...
  2. DeeD

ben enpara kredi kartı kullanıyorum güzel bence kafan ağrımaz
  3. DeeD

finans bankı baz alacaksın, istersen sonradan taksit yapabilirsin. uygulama üzerinden taksit imkanı sunuyor.
  4. DeeD

Rom Mi Mix 2S Global Kararlı v11.0.5.0 QDGMIXM İndirme Bağlantısı

İyi güzel paylaşmişsin eline sağlık. bu güncelleme bu cihaza artı olarak ne sağladı ? eksi olarak ne sağladı ?
  5. DeeD

İnceleme Mi Box3 Global (MDZ-16-AB) Android Oreo Güncellemesi

Merhaba, bu cihaz android 9 sürümünü alabilecekmi? Birde S modelindeki kumandayı MDZ-16-Ab de çalıştırabilirmiyiz?
  6. DeeD

Uygulama Google klavyeye alternatif Xiaomi facemoji klavye

Olmuyor dostum denedim.
  7. DeeD

Ve silemiyoruz çok güzel.
  8. DeeD

sırf denemek amaçşı indirdim kardeşim, ama üzgünüm. bu klavye bildiğin çöp yahu
  9. DeeD

Çözüldü Mix2s Yakınlık Sensörü ve birkaç sorun

Yakınlık sensörü arızasını sayesinizde çözmüş olduk sağolun. telefonu kırıp atasım vardı.
  10. DeeD

Soru Ben pili öldürdüm mü sizce

Konu çok güzel açılmış benim aklımdaki soru işareti kalktı batarya %79 oran verdi belliydi böyle olacaği çat çat bitmeye başlamişti. ve son 3 güncellemeden sonra sapıttı. batarya değiştrimek çözüm olabilirmi? birde önerebileceğiniz orijnal bataryaları nerden bulabiliriz?
  11. DeeD

Sohbet Xiaomi Airdots Bime Geliyor

oyun coc oynuyorum onun dışında pek oyunla bağım yok. black shark 3 pro alamayacağımıza göre bu kuklaklık gündelik kullanim için yeterli
  12. DeeD

Sohbet Xiaomi Airdots Bime Geliyor

kullanan arkadaşlar bi yorumlarsa alayim şu aleti ya
  13. DeeD

Soru Adminlerin Kullandığı Telefon Markası ve Rom

canım sıkılınca ben başlığı.
  14. DeeD

Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

bende niye yok bu güncelleme. sorunlarla gelmiş galiba, olmadığı iyimi olmuş ki ?
  15. DeeD

Yardım Yakınlık Sensörü arızası

hiç uğraşasım yok şu işle ya sağolasın. kalacak böyle.
Üst Alt