Decidueye kullanıcısının son içeriği

1. Decidueye

Mod Çin Romu Olmayan Cihazlar İçin Çin Romu Yapımı (Root)

Herkese iyi akşamlar. İlk olarak şuan yapacağınız herhangi bir hatadan ben veya Miui Türkiye formu sorumlu değildir! BU YÖNTEMİ STOCK GLOBAL ROMDA DENEMEYİN SADECE CUSTOM ROM Başlıkta da görebileceğiniz üzere sadece global romlu cihazları nasıl çin yapabilirsiniz onu göstereceğim Belki ilk...
  2. Decidueye

Yardım mi flash com10 hatası

Selam birkaç gün önce Poco X3 Pro cihazım hard brick oldu. tabikide kendim düzeltmeyi beklemiyorum ama elimden geleni deniyorum. Şuan mi flash toolda cihaz com10 olarak gözüküyor sanırım edl modla alakalı. Bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
  3. Decidueye

İnceleme Poco x3 pro xiaomi eu miui 13

Selam. Uzun süre oldu buralara gelmeyeli, her neyse yeniden dönüşüm üzerine miui 13 incelemesi yapayım dedim iyi okumalar =). belki biliyorsanız ben asla global kullanmam o yüzden uzun süredir devam ettiğim aosp macerasına xiaomi eu miui 13 ile ara verdim. Şimdi inceleme zamanı. Performans...
  4. Decidueye

Çözüldü Vodafone yanımda ve aosp

Selam. Bu aosp rom a geçtiğimden beri Vodafone sıkıntılı bir türlü düzgün kullanılmıyor. Root yetkisi istiyor hem gizlemeyi hemde vermeyi Tamamen silip tekrar yüklemeyi Format atmayı İzinleri değiştirmeyi Magisk i gizlemeyi Bunların hepsini denedim yok bi garip rootla alakalı değil MIUI da...
  5. Decidueye

Yardım Bsg gcam bir türlü çalışmıyor

Arkadaşlar selam. Ne yaparsam yapayım bsg gcam i çalıştıramadım Ekranım hep böyle kalıyor. İnterneti kapatırsam sadece kullanabiliyorum MIUI da bu basit internet erişimini kapatabiliyoruz ama aosp de kapatamıyoruz Başka uygulamalar ile internet erişimini kapatabiliyoruz ama arka planda...
  6. Decidueye

Çözüldü Vodafone yanımda root istiyor

Selam. Bu nalet uygulama root erişimi istedi izin vermiyince root u sildi ne yapmalıyım izin vereyimmi sıkıntı çıkarmı?
  7. Decidueye

Mod Magisk'de bootloop a son!

Selam. Bugün yeni keşfettiğim bir modülü sizlerle paylaşmak istiyorum Bu modül yanlış indirdiğiniz bir modül sonucu oluşan bootloop u önlüyor. Bu özellikle android 12 kullananlar için çok daha önemli çünkü twrp sizin data bölümünüzü görmeyecek Modülün yaptığı şey basit bootloop olduğu tespit...
  8. Decidueye

Soru Pixelplusui vs pixel experience

Selam Bu iki rom arasında kaldım sizce hangisi daha iyi Pixelplusui ocak güncellemesini yaptı bu yüzden onu düşündüm sizce
  9. Decidueye

Çözüldü Ses kaydedici çalışmıyor

Selam Bu hatayı alıyorum nedenini anlamadım arkada hiçbir şey açık ta değil
  10. Decidueye

Soru Anx kamera android 12 destekliyor mu?

Selam. Başlıktanda görebilirsiniz pixel experience roma geçeceğim Birde gcam in hangi sürümü poco x3 pro için internetten bulduklarımı denedim herkesde çalışan şey bende çalışmadı sürüm : MGC_8.1.101_A9_GV1x_MGC.apk
  11. Decidueye

Kernel No Gravity Kernel Android 11-12 Poco x3 Pro

Poco X3 Pro'nun bence en iyi kerneli olan No Gravity Kernel'in yeni sürümü çıkmıştır Kernel in özelliklerini buradan görebilirsiniz Bu sürüm android 12 yi destekliyor Aosp ve miui romlarında çalışır Kernelin uygulamasını buradan indirebilirsiniz Android 11 Android 12 Twrp den flashlayın...
  12. Decidueye

Rehber Poco x3 pro hard brick hk. Yeni gelişmeler!

Selam. Bugün her poco x3 pro nun kaçınılmaz sorunu olan hard brick i nasıl biraz daha önleye bileceğinizi söyleyeceğim. Poco x3 Pro'nun miui 12.5 güncellemesiyle birlikte bu sorunlar arttı ve neredeyse her geçen gün yenisi çıkıyor Bu sorunun hala neyden kaynaklandığı tam bilinmiyor. Isınma...
  13. Decidueye

Soru Pixel experience firmware istiyormu

Selam. Başlıktanda göreceğiniz üzere gerekiyormu bir türlü kesin cevap bulamadım
  14. Decidueye

Sohbet Android 11 mi 12 mi

Selam. Biliyorum öneriler kişiseldir ama merak ettiğim bir şey var, pixel experience romuna baktım android 12 stable oldu merak ettim. Önceden android 12 yi denedim ama yüz tanıma gibi özellikler yok sizce bu yüzden 11 e geçilirmi yada kısaca hangi versiyonu önerirsiniz?
  15. Decidueye

Mod Tam ekran göstergesinin beyazlığını kaldırma

Selam. Bildiğiniz üzere ekranın altındaki çizgiyi açtığınızda bir beyaz çizgi oluşuyor bu modül bunu siliyor. Not: bu modül her yerdeki beyazlığı silmez örn. Klavye açıkken ve bazı yerlerde görünmeye bilir bunun nedeni arkasındaki yer olmadığı için tam doğru rengi alamıyor. Uyarı: bu her cihazda...
Üst Alt