Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar.
İlk olarak şuan yapacağınız herhangi bir hatadan ben veya Miui Türkiye formu sorumlu değildir!
BU YÖNTEMİ STOCK GLOBAL ROMDA DENEMEYİN SADECE CUSTOM ROM
Başlıkta da görebileceğiniz üzere sadece global romlu cihazları nasıl çin yapabilirsiniz onu göstereceğim
Belki ilk...
Selam
birkaç gün önce Poco X3 Pro cihazım hard brick oldu. tabikide kendim düzeltmeyi beklemiyorum ama elimden geleni deniyorum.
Şuan mi flash toolda cihaz com10 olarak gözüküyor sanırım edl modla alakalı.
Bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Selam.
Uzun süre oldu buralara gelmeyeli, her neyse yeniden dönüşüm üzerine miui 13 incelemesi yapayım dedim iyi okumalar =).
belki biliyorsanız ben asla global kullanmam o yüzden uzun süredir devam ettiğim aosp macerasına xiaomi eu miui 13 ile ara verdim. Şimdi inceleme zamanı.
Performans...
Selam.
Bu aosp rom a geçtiğimden beri Vodafone sıkıntılı bir türlü düzgün kullanılmıyor.
Root yetkisi istiyor hem gizlemeyi hemde vermeyi
Tamamen silip tekrar yüklemeyi
Format atmayı
İzinleri değiştirmeyi
Magisk i gizlemeyi
Bunların hepsini denedim yok bi garip rootla alakalı değil MIUI da...
Arkadaşlar selam.
Ne yaparsam yapayım bsg gcam i çalıştıramadım
Ekranım hep böyle kalıyor. İnterneti kapatırsam sadece kullanabiliyorum
MIUI da bu basit internet erişimini kapatabiliyoruz ama aosp de kapatamıyoruz
Başka uygulamalar ile internet erişimini kapatabiliyoruz ama arka planda...
Selam.
Bugün yeni keşfettiğim bir modülü sizlerle paylaşmak istiyorum
Bu modül yanlış indirdiğiniz bir modül sonucu oluşan bootloop u önlüyor. Bu özellikle android 12 kullananlar için çok daha önemli çünkü twrp sizin data bölümünüzü görmeyecek
Modülün yaptığı şey basit bootloop olduğu tespit...
Selam.
Başlıktanda görebilirsiniz pixel experience roma geçeceğim
Birde gcam in hangi sürümü poco x3 pro için internetten bulduklarımı denedim herkesde çalışan şey bende çalışmadı
sürüm : MGC_8.1.101_A9_GV1x_MGC.apk
Poco X3 Pro'nun bence en iyi kerneli olan No Gravity Kernel'in yeni sürümü çıkmıştır
Kernel in özelliklerini buradan görebilirsiniz
Bu sürüm android 12 yi destekliyor
Aosp ve miui romlarında çalışır
Kernelin uygulamasını buradan indirebilirsiniz
Android 11
Android 12
Twrp den flashlayın...
Selam.
Bugün her poco x3 pro nun kaçınılmaz sorunu olan hard brick i nasıl biraz daha önleye bileceğinizi söyleyeceğim.
Poco x3 Pro'nun miui 12.5 güncellemesiyle birlikte bu sorunlar arttı ve neredeyse her geçen gün yenisi çıkıyor
Bu sorunun hala neyden kaynaklandığı tam bilinmiyor. Isınma...
Selam.
Biliyorum öneriler kişiseldir ama merak ettiğim bir şey var, pixel experience romuna baktım android 12 stable oldu merak ettim.
Önceden android 12 yi denedim ama yüz tanıma gibi özellikler yok sizce bu yüzden 11 e geçilirmi yada kısaca hangi versiyonu önerirsiniz?
Selam.
Bildiğiniz üzere ekranın altındaki çizgiyi açtığınızda bir beyaz çizgi oluşuyor bu modül bunu siliyor.
Not: bu modül her yerdeki beyazlığı silmez örn. Klavye açıkken ve bazı yerlerde görünmeye bilir bunun nedeni arkasındaki yer olmadığı için tam doğru rengi alamıyor.
Uyarı: bu her cihazda...