dbgstudios kullanıcısının son içeriği

1. dbgstudios

Yardım Redmi Note 8 qualcomm hs-usb QDloader 9008 COM 3

arkadaşlar telefon da bu sabah bir gelişme var artık güç düğmesine basılı tuttuğum da beyaz renk bildirim ışığı sürekli yanıp sönüyor elimi bırakınca duruyor bu ne demek oluyor şimdi.Şarjı bitince açılır diyenler vardı diğer konularda acaba şarjı mı bitiyor yada bitti mi şarja taktım ama şarja...
  2. dbgstudios

Yardım Redmi Note 8 MBN programmer dosyası

redmi note 8 için MBN programmer dosyasını acil bulabilecek paylaşabilecek varmı acaba note 7 için mevcut ama 8 e bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum
  3. dbgstudios

hayır bilgisayarım gayet iyi çalışıyor bir sorun yok evet şimdi o şekildede denedim değişen birşey olmadı maalesef bu yüklemem gereken romlar tgz. formatında olacak değil mi yanlış yapmıyorum içini çıkartıp klasöre atıp öyle yapıyorum
  4. dbgstudios

bunu Kendi imkanlarımla yapmanın bir yolu yok mu uzaktan bağlantı ile bana yardımcı olabilecek yardım sever bir arkadaşımız yok mu acaba
  5. dbgstudios

teşekkür ederim fakat o şekilde de denedim olmuyor maalesef başka yapabileceğim birşey yokmu şarjı bittiğinde düzelir mi acaba yada elimden gelebilecek başka yollara ihtiyacım var rica ediyorum bilen daha önce yaşayan bu sorunu nasıl halletti yardımcı olursanız çok sevinirim
  6. dbgstudios

Herkese Merhaba arkadaşlar rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim Bootloader açıldıktan sonra TWRP yükleyip rom falan atarken telefon şarjı bitmiş gibi kapandı rom yüklerken şarj %100 dü. mi flash ile fastboot rom yüklemede hello packet yazıp hata veriyor yada error. Bilgisayar Qualcomm...
Üst Alt