dayimdayim kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Redmi 4X Şebeke Sorunu

imei işini hallettim şuanda bir sıkıntı gözükmüyor hocam belki kopyaladığınız imeilerde gitmiştir onlarıda sorgulayın
  2. D

imeiler gitmiş hocam bende yeni imei atmaya çalışıyorum
  3. D

Yardım İmei Tamiri Nasıl Yapabilirim ?

Mesaj içeriği yönetim tarafından düzenlenmiştir.
  4. D

Yardım Yanlızca Acil Çağrılar Redmi 4X

ben teşekkür ederim iyi günler
  5. D

hocam dediğiniz gibi kontrol ettim sim1 ile gelişmiş ayarlardaki telefon1 aynı değilmiş imeilerden kontrol edince tam tersi olduğunu anladım sim2 ye takınca çalıştı teşekkür ederim. boşuna format attık gitti bütün ayarlar
  6. D

sim2 düşmüşte sim1e taktım 1 hafta öncesine kadar çalışıyordu telefona formatta attım düzelmedi ama hatta sorun yok başka telefona taktım çalışıyor
  7. D

Merhabalar, 1 haftadır hattı takıyorum yanlızca acil çağrılar yazıyor bunun bir çözümü yok mu ? Manuel olarak baz istasyonuna bağlanmak isteyincede " Bu ağa bağlanılamıyor daha sonra tekrar deneyin " Hatası geliyor
  8. D

fabrika ayarlarına döndürsem düzelmez mi ?
  9. D

sorun hala devam ediyor
  10. D

hocam sorunun geliştirme modundaki sim yerinden kaynaklandığını düşünüyorum ben manuel olarak düzeltiyorum LTE/WCDMA seçiyorum sonra çıkıyorum girince tekrar bozuluyor saçma sapan türkiyede çalışmayan bir şebeke moduna geçiyor otomatik olarak bu yüzden bağlantı kopuyor
  11. D

3G öncelikliyi seçtim gene hat gitti :D
  12. D

hocam sorun o değil konuşma bittikten sonra hat gidiyor birdaha gelmiyor bazen telefonu yeniden başlatsam dahi gelmiyor şebeke yok yada acil durumlarda falan yazıyor
  13. D

Merhabalar, Redmi 4x Kullanıyorum son 1 haftadır 4G de internet açıkken telefonla konuşma yapınca 3g ye düşüyor ve konuşma bitince tekrar 4g ye geçeceğine sadece acil çağrılar yazıyor ve telefonu açıp kapatmak gerekiyor. biraz kurcaladım telefon hakkında kısmından dahili hafızaya tıkladım 3-4...
  14. D

Yardım Cihazları Hangi Ülkeden Getiriyorsunuz ?

Merhabalar, sürekli satış yapan arkadaşlar xiaomi cihazları hangi ülkeden getiriyor acaba ?
  15. D

Soru Redmi Note 4 Global Hakkında

Yazdığınız şeyler iftiradan öteye gitmez. dediğim gibi deneyerek yaptım belkide xiaominin band 20side sorunludur sonuçta çin malı telefon. birde iyi bir telefonla deneyin samsung htc apple gibi sonra dediğimin ne kadar doğru olduğunu anlarsınız. Yerine göre baz istasyonuna göre değişir bu...
Üst Alt