DayDreamer01 kullanıcısının son içeriği

1. DayDreamer01

Yardım Anakart için vida

Redmi 5 plus anakartına uyumlu vida gerek. Bulabilirseniz link atın lütfen
  2. DayDreamer01

Soru Wifi Bağlantısı Kopma Sorunu

Telefonumda wifi bağlantı sorunu yaşıyorum bağlantı koptuktan yaklaşık 2-3 dakika sonra tekrar bağlanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  3. DayDreamer01

Soru yapışkan bant

Screenshot batarya kısmındaki bu yapışkanı nereden bulabilirim acaba çift taraflı bant yapıştırsam olur mu?
  4. DayDreamer01

Yardım Ekran kırılması

Yere düşürdüm ve ekranı kırıldı telefonun ithalatçı garantili ve acaba garanti ekranı değiştirir mi sizce
  5. DayDreamer01

Yardım Diskdigger

Arkadaşlar normalde göremediğim fotoğrafları bu uygulama sayesinde görebiliyorum ve bunları tamamen silmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. DayDreamer01

Diğer Google Fotoğraflar

Telefona format attım ve google a yedeklenen fotoğrafları indirmek istiyorum telefona nasıl yaparım
  7. DayDreamer01

Soru Ahize Sesi

Gelen çağrının hem ahize sesini hemde kulaklığa gelen sesimi yükseltmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 1590224791 1590224810 1590224838
  8. DayDreamer01

Çözüldü Google hesap ekleme

Telefonumda iki tane google hesabı var üçüncüyü eklemeye çalışıyorum fakat olmuyor
  9. DayDreamer01

Sohbet Google konum takibi

Arkadaşlar konumum kapalı olduğu halde diyelim a yerine gidince benden o yer hakkında yorum yapmamı istiyor bu takibi nasıl kapatabilirim
  10. DayDreamer01

Yardım Rastgele zamanlarda donma sorunu

Telefonun dokunmatiği rastgele zamanlarda kullanılmaz oluyor kilitleyip açınca düzeliyor, bu sorunu nasıl çözerim?
  11. DayDreamer01

Yardım Rom Önerisi

Selamlar, şu an mi 11 global kullanmaktayım batarya ve oyun açısından en iyi rom hangisidir?
  12. DayDreamer01

Soru Batarya

Yeni batarya alacağım, orjinal veya ona yakın bir bataryayı nerden bulabilirim
  13. DayDreamer01

Soru Desteklenmeyen emoji

Bazı emojiler sanırım xiaomi ile uyumlu değil, aşağıdaki görseldeki gibi şekiller ortaya çıkıyor bunun çözümü var mıdır?
  14. DayDreamer01

Soru Batarya değişimi

Merhaba, bataryamın fabrika değeri 4000 mah yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum şu an 3600 mah ta sizce yüz kaç kayıp olunca batarya değiştirilmeli ya da bu kullanım alışkanlığı ile mi ilgili?
  15. DayDreamer01

Soru Performans kaybı

Sarj yüzde 10 nun altına inince telefon kasmaya başlıyor bunu nasıl iptal ederim?
Üst Alt