dark3434 kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom MIUI PURE 14.0.4.0 A13 PORT Rom

Güzel rom sadece ekran süresi bölümünde bug var, umarım yrni sürümde giderilmiştir birde nfc çalışmıyordu paylaşırsan sevinirim
  2. D

Hocam çok güzel rom bu romun yeni sürümlerini nerden takip edebilirim kimin romu?
  3. D

Hocam link boş kontrol edermisiniz?
  4. D

Tema İOS 17 Pro TR (Güncelleme)

Link çalışmıyor yenilermisin rica etsem
  5. D

Tema İOS 17 Pro TR (Güncelleme)

Hocam link çalışmıyor yenilermisin rica etsem
  6. D

Tema Spline light 3d+green

Bu simgelerin olduğu green temayı nerden bulurum
  7. D

Rom Google servisleri olmayan rom

Depload modülünü paylaşırmısın magiskdenmi yüklüyoruz,kaldırmamız gereken uygulama listesi varsa daha güzel olur rica etsem
  8. D

Rom Miui°Mint GaresEdition | 13.0.4 SJZIDXM

link yenilermisiniz
  9. D

Tema BalooBhai2 Regular / Bold / Semi Bold Yazı Tipi Fontu

mtz bold linki çalışmıyor yenilermisiniz
  10. D

Hocam bu v2 versiyonu nasıl indirdim henüz kurma fırsatım olmadı,genel durumu nasıl gözünüze çarpan bir ekdik bir yönü varmı? Bir önceki versiyonun eksikleri vardı ama çok hızlı bşr rommdu bunun hız durumu nasıl?
  11. D

Yardım dairesel güç temasını türkçeleştirme isteği

Hocam linki yenilermisin rica etsem
  12. D

Rom Miui°Mint Joyeuse MIUI 13 | Android 12

Play Store nin güncellemesi ni ksldır,tekrar güncelle,yada tüm verileri sil yeniden başlat
  13. D

Rom Miui°Mint Joyeuse MIUI 13 | Android 12

(Çözüm) Google Play Protect Cihaz Sertifikalı Değil | DonanımHaber Forum Store uygulamasını çalıştırın.,kısmını "true" olarak güncelleyin. Ben bu şekilde yaptım.
  14. D

Hocam geçen gün özelden dize yazmıştım,yeni bir rom üstünde çalıştığınızı söylemiştiniz. Ben bu romu kullanmıştım,sormak istediğim, daha kullanır bir hale gelmesi için müdahale efip değşiklikler yaptınız mı? Yoksa direk paylaştınızmı?
  15. D

Uygulama Dolby atmos miui 13

Arkadaşlar miui 13 için dolby atmos magisk modül arıyorum,forumdaki konulara baktım ama bulamadım.
Üst Alt