- Adım
- 5.02
- Cihazım
- xiaomi note
- Konular
- 25
Üstad bana net bir link verebilirmisin,romu portlayan A10 frimware diye yazmış işretledim,varmı böyle frimware?Buyrun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar miuipro rom kurucam görselde işaretlediğim dosyayı nerden indirebilirim,diğer dosyaları indirdim frimware dosyasını bulamıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam tabiki o rom biliyorum,lütfen benim açtığım konudaki görselde daire içine aldığım bahsedilen frimware hangisi onu soruyorum.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBurdaki rom hocam bahsedilen .
Bu rom iste hocam A10 derken Android 10 u kastetmis galiba .Hocam tabiki o rom biliyorum,lütfen venim açtığım konudaki görselde daire içine aldığım bahsedilen frimware hangisi onu soruyorum.
Teşekkür ederim çok mantıklı,hiç aklıma gelmedi,o zaman son güncel frimware yi indirsem olur galiba.Bu rom iste hocam A10 derken Android 10 u kastetmis galiba .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stock Android 10 üzerine kurmalisiniz büyük ihtimalle.
Büyük ihtimalle hocam yedeklerinizi alip kurun mutlakaTeşekkür ederim çok mantıklı,hiç aklıma gelmedi,o zaman son güncel frimware yi indirsem olur galiba.
Teşekkür ederim,jeton yeni düştüVerdiğim linkte Firmware ler yer alıyor linke tıklayıp indirebilirsiniz. Bazı romlarda Firmware lazım oluyor.