Daredevil67 kullanıcısının son içeriği

1. Daredevil67

Yardım Xiaomi A2 Rom

Bende Xiaomi Mi A2 (Google one)cihaz var onu Mi 6X (Mıuı) e işletim sistemi ne çevirdim. Çeşitli güncellemeler filan geliyordu onları yapıyordum Orange fox tan sıkıntı olmuyordu Fakat en son güncelleme yaparken telefon USB otg veya USB ile PC yi görüyordu. Güncellemeyi beğenmedim ve format data...
  2. Daredevil67

Soru Rom Yükleyemiyorum

evet giriyor. Orange fox a da giriyor.
  3. Daredevil67

Soru Rom Yükleyemiyorum

Yok hocam görmüyor Driverlarda sıkıntı yok hepsi kurulu
  4. Daredevil67

Soru Rom Yükleyemiyorum

Hocam keşke cihazda sd kart takma yeri olsa. Redmi note 7 cihazımda onu yapıyordum fakat mi A2/6X de yok sd kart girişi
  5. Daredevil67

Soru Rom Yükleyemiyorum

yardımlarınız için teşekkürler fakat bugün yine bi telefoncuya götürdüm o da bu işleri iyi biliyordu okutamadı pc sine. Şarj soketi bozuktur belki diye onu değiştirdi fakat yine sonuç alamadı. Büyük ihtimalle anakart sıkıntılı dedi. Yapamadık telefonu
  6. Daredevil67

Soru Rom Yükleyemiyorum

Hocam dediğinizi yaptım bir şey değişti mi emin değilim ayrıca böyle bir sorun var
  7. Daredevil67

Soru Rom Yükleyemiyorum

Hocam dediğinizi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Ayrıca izlediğim videolarda other devices olarak gözüküyor pc ye bağlanan telefonlar. benim pc de hiç bir hareketlilik yok. Yazılımcı bir abiye götürdüm o da pc ye okutamamış benim telefonu.
  8. Daredevil67

Soru Rom Yükleyemiyorum

Mi 6X cihazıma miuı 13 rom yükledim fakat beğenmedim. Eski roma dönmek için orange foxtan format data yaptım fakat bu sefer ne bilgisayar cihazı görüyor ne de telefon otg usb belleği. Yani cihaza rom atmanın farklı şekilleri var mı? Bilgisayarda telefonu taktığımda hiç hareketlilik olmuyor. bu...
  9. Daredevil67

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

İlk madalyam olması dileğiyle...
  10. Daredevil67

Yardım TWRP Şifre Sorunu

Aynen bende de aynı sorun var arkadaşın dediği iş görmüyor format data yapsan bile tekrar twrp ye geldiğinde depolama şiftresi istiyor.
  11. Daredevil67

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

sağolun, teşekkürler hocam.<3
  12. Daredevil67

Sohbet MIUI Türkiye ile Yüzyılın Kapışması :)

çaysız bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. ÇAY love you Yes~~<3
  13. Daredevil67

MIUI 12 [Mi 6X] Xiaomi EU Beta Rom MIUI 12- 20.5.21[Pie]

Hocam mi.rom da çıktı ya şimdi 6x için eu rom mu daha iyi mi rom mu
Üst Alt