Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro cihazımı nasıl fabrika ayarına getirip root kaldıracağım acaba? Magisk Manager kaldırsam unroot olur mu cihaz? acil yardım.
Merhabalar. Arkadaşlar Mi 9 pasaport kayıtlı bir cihazım var diğer hattı kullanmak için bildiğiniz bir yol var mı acaba ? Pasaport kaydı 1. imei için kayıt yapılmış yardımcı olabilir misiniz ?
Merhabalar bende Redmi 9pro kullanıyorum bende de aynı sorun var. Samsung Buds Live diğer cihazlarda sorunsuz çalışırken benim cihazda ses çok az çıkıyor. Root yaptım dediğiniz Viperida uyguladım ama çözülmedi. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa söyleyebilir mi?
dediğim gibi telefondan tepki alabiliyorum fakat ekran görüntüsü gelmiyor benimde aklıma ekran sorunu olarak geldi bilgisi olan arkadaş olabilir diye sormak istedim.
Merhabalar, dün akşam oturduğum masadan Mi 8 Pro elimden düştü zemin normaldi, normalde düşerken bir sıkıntı olmazdı fakat şuan şarj bildirim ışığı yanıyor power tuşundan açmaya çalıştığımda titreme geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?