Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi eu 14 sürümündeyim 12.5 i performans olarak daha iyi buluyorum globale dönmek istiyorum global ile Türkiye romu arasında bi fark var mı sizce hangisini kurmalıyım?
Kurcalarken başıma belayı aldım imei repair işleriyle uğraşırken bozuldu. Cihaz normal açılıyor ekranın geldiği noktada yükleme ekranı gibi dönmeye başlıyor ve recovery giriyor yanlış bilmiyorsam modem dosyası sıkıntısında bu durum ile karşılaşıyorduk. Modem dosyası paylaşabilir misiniz...
Uzun süredir yaşadığım bi sorun için yardımınızı istiyorum. Çağrı geldiğinde telefonum çalmaya başlıyor lakin görüntü çok gecikmeli olarak (yaklaşık 5sn) geliyor bu durum sadece ekran kilitli değilken oluyor bununla birlikte oyunda vs uygulamalardayken çağrı geldiğinde tam ekran yerine çağrının...
İnternetteki araştırmalarım sonucunda cihazıma TWRP kurabildim. Yardım olması için elimden geldiğince anlatım yapmaya çalışacağım.
Cihazımızın Bootloader Kilidi ve Usb hata ayıklama açık olmalıdır.
Öncelikle ADB ve Fastboot driverlarına ihtiyacımız var
Dosyayı indirmek için Link
Driverları...
Merhabalar Mi 11 Lite 5G NE cihazıma 2 gün eu rom yükledim romda herhangi bir sorun bulunmuyor Lakin cihazım Mi 11 LE olarak gözüküyor. Global romda oynadığım oyunda (Mobile Legends) 90 hz ekran yenileme alırken bu romla beraber oyundaki 90 hz ayarı kapalı gözüküyor. Sorunun cihaz modelinin...
3 Seneyi aşkındır kullandığım telefonumun sıcaklıklarında düşmesiyle baş gösteren sorun ; Telefonun ekranı telefon ısısı düştüğünde alt tarafı ısıyla orantılı olarak kararmaya başladı 'Ampere' uygulamasıyla batarya ısısını kontrol ediyorum 27 C nin altına düştüğünden kararma kademeli olarak...
2 ay önce Qcy T5 Bluetooth kulaklık aldım sorunsuz kullanıyorum Eu rom 11.0.7 güncellemesinden sonra medya sesleri tam seste dahi çok düşük gelmeye başladı görüşme seslerinde bariz bir ses düşüklüğü yaşamadım. Twrp ile 11.0.6 güncellemesini direk flaşladım ama tel mi logosunda kaldı tekrar...
Uzun zamandır mi8 kullanıcısıyım normal telefon aramalarında sorun yaşamasam Mobile Legends Pubg Discord gibi uygulamalarda ses açtığımda karşı tarafa sesim çok az gidiyor ve beni nerdeyse duymuyorlar. Kulaklık kullandığımda sorun biraz düzelsede aynı sorun devam ediyor var mı bunun bi ayarı...
Hocam hattınızda tanımlı mı Volte tanımlı mı ek olarak Faturasız hatlarda Volte hizmeti vermiyorlar telefonumda Volte etkin ekdeki gibi lakin Faturasız hat kullandığım için Volte açılmıyor
Bende çok şikayetciydim sarj konusunda bugun eu globale geçiş yaptım tavsiye edilmişti baya Eu beta yı daha fazla öneriyorlar suan test edemedim fazla ama sarj konusunda iyi gibi (eski güncellemelere dönende çok olmuş global 9 de flan sarj süresi çok iyidi)
Öncelikle iyi forumlar mi 8 cihazımda global 10.3.3 sürümünü kullanmaktayım lakin sarj sıkıntı yaşadığım ve eu rom u forumda çok fazla önerildiğini farkettiğim için Eu global 10.3.3 romuna geçmeye karar verdim twrp den flash yapmayı az çok anladım sorum şu yönde cihazımda ciddi boyutta video...
Merhabalar Migrosdan alınma bi Mi 8 e sahibim global sürüm değil sanırım ilk aldığımda içinde Rus romu vardı bende Miflash dı sanırım o uygulama ile Global olan romu yükledim bi senedir böyle kullanıyorum en son gelen 10.3.2 güncellemesi sarj konusunda canımı çok sıkıyor bu yüzden forumda...
Öncelikle herkese Merhaba
Yaklaşık 10 aydır Mi 8 kullanıyorum Biliyorsunuz ki sarj söketimiz Type C türünde ve buda bize kabloyu iki yönlü bağlantı sunuyor lakin Hızlı sarj etmek için kabloyu hep aynı doğrultuda takmam gerekiyor diğer türlü taktığımda hızlı sarj yazısı gelmiyor ve telefon geç...