dagfaresi kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Uygulama simgelerinde isim değişikliği

aynı şeyi bende merak ediyorum. internetteki videoları denedim ama olmadı b.l açık ve root yapılmış durumda yani cihaz herşeye açık :)
  2. D

Rom Redmi 5 Plus MIUI 10 V10.2.1.0.OEGMIXM Güncelleme Yayınlandı

deneyenler yazsın şarj önemli benim açımdan şarj süresi ne kadar alıyorlar..
  3. D

Haber Xiaomi yaptı, Mi Power 3 100 TL'ye satışa sunuyor!

xiaomi cihazlarda gerek var mı powerbank ' a
  4. D

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

veriler silinmeden geçilir mi fikrim yok ama şunu biliyorum temiz kurulum yapmalısın daha sonradan uygulamalarında ve sistemin çalışmasında problem yaşayabilirsin.
  5. D

İnceleme Resurrection Remix v7.0.0 Pie GSI Yayınlandı 20/01/19

Pil Durumu Nasıl Tavsiye Ediyor Musunuz ?
  6. D

hakkınız da hayırlısı olsun
  7. D

Uygulama L Speed (ROOT) Cihazınızı Performans'dan Uçurun

bende katılıyorum fikrinize
  8. D

geçilebilir mi bilmiyorum ama şunu yapabilirsin xiaominin ayarlarında yedekleme var uygulamalarını yedeklersin. kurulumu yaptıktan sonra yedekten geri yüklersin. son olarak da temiz kurulum en güzeli olacaktır telefondan pek anlamasam da bilgisayardan biliyorum windows 8.1 i windows 10 a...
  9. D

Haber Katlanabilir Telefonları Hemen Tercih Etmemeniz İçin 5 Sebep

Yararlı konu teşekkürler hayır yani alacağımdan değil de haha--haha--
  10. D

benim cihazım redmi 5 plus. dün sabah saat 10 da %100 olarak prizden çıkardım. şuan şarja baktığımda 48 bu romdan çok memnunum sadece pil simgesi iconu problemim var onu da çözersem sorunum kalmayacak. sorununuza gelince isterseniz garantiye gönderin baksınlar bu şekilde kullanmak çok can...
  11. D

Yardım Şarj Yüzde İconu

Ottoman cevap verdiğin için teşekkürler. fakat yükledim hiç bir şey değişmedi yükleme adımlarımı söyleyeyim yanlış mı yapıyorum acaba ? twrp ye giriyorum install bölümüne giriyorum attığım zip dosyasını sağ doğru kaydırıyorum en son işlem olarak da telefonu yeniden başlatıyorum yanlış mı bu...
  12. D

Tema Red Dawn (Tema Markette Yayında) Ottoman

affedersiniz bir kabalık mı ettim, istemeden ?
  13. D

Yardım Yüzde uyuşma..

Bir hekime gitmesini tavsiye edebilirim sar muhabbeti ile alakası olmadığını düşünüyorum.
  14. D

standart rom da olduğu gibi yuvarlak içinde 77 değil de normal %77 yazmasını sağlayamaz mıyız
  15. D

Emeğine sağlık bir sorum olacak kullandığım romdan kaynaklı biliyorum fakat bunu değiştirmenin bir yolu yok mudur ?
Üst Alt