birGaripYolcu kullanıcısının son içeriği

1. birGaripYolcu

Yardım Kullandığınız romlar

Şarjın tükenmesi arka plan uygulamların çokluğu bunları internet yemeleri kendilerini güncellemeleri yine aynı şekilde cihazın güncellemelerinin, play storenin oto güncellemesi derken bir çok şey buna sebep olabilir. Siz gece yatarken cihazı pil tasarrufuna alıp uyuyun.
  2. birGaripYolcu

Çözüldü Bluetooth Kulaklık Önerisi

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite kulaklık alabilirsiniz.
  3. birGaripYolcu

Yardım Yeni telefon alacağım. Yardım eder misiniz?

Oyun amaçlı kullanacaksanız mi serisi ve note serisine bulaşmayın. K serisi xiaominin oyun modelidir.
  4. birGaripYolcu

Soru L Speed Magisk modülü kullanan var mı?

Hocam oyunlarda daha iyi performans almak için bu tür modüller işe yaramaz. Telefonunuza uygun varsa farklı kerneller denemeniz daha doğru olur. Doğru rom doğru kernel ile oyun performansını bir kaç tık öteye taşıyabilirsiniz
  5. birGaripYolcu

Diğer Mobil İnternet hızınız nasıl?

89 çıktı turk telekom. Mobil hızlar konuma göre değişiklik gösterir elbette
  6. birGaripYolcu

Soru Redmi Note 10 Pro en stabil rom

roma göre kerneller farklılıklar gösteriyor. kerneller telefonu kullanım amacına göre değişiyor. Performansmı, hızmı, şarjmı, oyunmu düşüncesiyle hangi kernelin iyi geldiğini deneyip görmek gerekiyor
  7. birGaripYolcu

Yardım Telefonun aşırı ısınması

Sadece video izlerken 45 çok fazla. Arka planda çalışan uygulamalara bakın.
  8. birGaripYolcu

Yardım OEM Kilidi zaten açık

hayır hocam tr garantili. ime ve direnç işlemi yok.kaç yıldır kullanıyorum ilk defa kendi kendi kapandığını farkettim. sweetin_in_global_images_V14.0.1.0.TKFINXM bunu mi flash ile yükledikten sonra farkettim kapandığını Sweet yerine sweetin yüklemişim sanırım sorun bundan kaynaklı oldu. sweet...
  9. birGaripYolcu

redmi note 10 pro
  10. birGaripYolcu

H.kadioglu hocam fastboot rom yüklemesiyle bl kilitlendi benim cihazın. mi kilit açmada couldn't add device basic data verification failed hatası veriyor. bunu nasıl aşabilirim.
  11. birGaripYolcu

Yardım Fastboot'a girmiş cihaza BL kilidi nasıl açılır?

Fastboot modundayken MiFlash ile rom yüklemeyi denediniz mi.
  12. birGaripYolcu

Sohbet Sohbet köşesi

hayırlı sabahlar cümleten
  13. birGaripYolcu

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

ben size birşey diyimmi fastbootan sweetin_in_global_images_V14.0.1.0.TKFINXM yükledim. Ne bir kasma,takılma,bug hiçbir şey yok :)
  14. birGaripYolcu

Yardım Redmi Note 12 Pro Bootlaoder kilidi açılmıyor

Her yapılan işin işçilik konusunda illaki fiyatı değişir. Örnek vermek gerekirse ben tornacıyım. Yaptığım işte harcadığım zaman ve işin yapıldığı malzeme cinsi olarak fiyatı belirlerim.
  15. birGaripYolcu

Çözüldü Mİ Flash Tool stok ROM yükleme sorunu.

Dosya ismine tıkladığında başka bir dosya ismi çıkmadığından eminsin diymi? C dekii rom klasöre tıkladığında rom dosyalarının gözükmesi gerek, rom klasör ismi tekrarlanmaması lazım
Üst Alt