d.seyitali kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Server kayıt sonrası yüz tanıma

Valla bi daha cihaz sıfırlanıcak edicek gözümde büyüyor böyle devam zaten işten telefona bakmaya fırsat kalmıyor hos3 e kadar sıkcaz dişi
  2. D

Bende duruyor hocam düz persist değil wm-persist 1757712939 Tw iyidir
  3. D

2 saatte 45 çok gibi
  4. D

Yardım Xiaomi 15 Yüz Tanıma Sorunu

wm-persist basmayı deneyin ben bu şekil düzelttim
  5. D

a 16 sömürüyor wm-persist bastınızmı hocam
  6. D

Hocam wm persist le sanırım sadece globalde çözüm oluyor
  7. D

Hocam aynı şeyi yaşadım global a16 yüklüydü çalışıyordu tw rom yükledim gitti face id tekrar global a16ya geçtim sonrasında wm-persist bastım çalıştı sanırım tek globalde çözüm oluyor
  8. D

global rommu hocam
  9. D

Bootloader açtıysanız aslında çözüm basit ama sadece global rom kullanmanız geliyor pc ye yüklü olan yazılımın fastboot romu yükleyip wm-persist.img yi yeniden yazdırmak yeterli oluyor
  10. D

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hayırlı olsun hocam bu face id sorununu nasıl aştılar acaba bir çözüm bulamadım
  11. D

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

hocalarım selamın aleyküm server kayıtta face id ye çözüm bulabilen oldumu telegram kanallarında 1 kaç kişi ayarlar erişebilirlikten animosyanları kapatmayı aktif ettikten sonra faceid ekleyebilmiş tekrar tekrar devre dışı bırakınca kullanabilmişler bende işe yaramadı ama denenebilir belki...
  12. D

Yardım Xiaomi 13 fake rom

Hocam bl açık olsa mi flash ile halledilirdide fastboot kapalı olduğu için yetkili hesap gerekiyor diye biliyorum telegram gruplarında yapan kişiler mevcut fakat 90 dolar gibi bi ücret veriyorlar.
  13. D

Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

Hayır hocam çıkmıyor 1739441529 Hayır hocam vermiyor 1739441593 Clean all seçerek yüklerseniz bir problem yaşamazsınız hocam hypos 2 de güncelleme kabul etmez 1739441645 Güncelleme olmaz zaten hocam fastboot ile kurmanız gerekmekte yd cihazı ise
  14. D

Evet hocam fakat güncelleme değil sıfırlayarak yani clean all seçeneğini seçmeniz gerekmekte
  15. D

Bilgim yok hocam tam olarak onda hocam bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır elbet
Üst Alt