d.seyitali kullanıcısının son içeriği

1. D

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hayırlı olsun hocam bu face id sorununu nasıl aştılar acaba bir çözüm bulamadım
  2. D

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

hocalarım selamın aleyküm server kayıtta face id ye çözüm bulabilen oldumu telegram kanallarında 1 kaç kişi ayarlar erişebilirlikten animosyanları kapatmayı aktif ettikten sonra faceid ekleyebilmiş tekrar tekrar devre dışı bırakınca kullanabilmişler bende işe yaramadı ama denenebilir belki...
  3. D

Yardım Xiaomi 13 fake rom

Hocam bl açık olsa mi flash ile halledilirdide fastboot kapalı olduğu için yetkili hesap gerekiyor diye biliyorum telegram gruplarında yapan kişiler mevcut fakat 90 dolar gibi bi ücret veriyorlar.
  4. D

Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

Hayır hocam çıkmıyor 1739441529 Hayır hocam vermiyor 1739441593 Clean all seçerek yüklerseniz bir problem yaşamazsınız hocam hypos 2 de güncelleme kabul etmez 1739441645 Güncelleme olmaz zaten hocam fastboot ile kurmanız gerekmekte yd cihazı ise
  5. D

Evet hocam fakat güncelleme değil sıfırlayarak yani clean all seçeneğini seçmeniz gerekmekte
  6. D

Bilgim yok hocam tam olarak onda hocam bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır elbet
  7. D

Twrpden yükleyince mi döngüye girdi sonra mi flash ile kurdum sorunsuz açıldı hocam imeilerde gitmedi
  8. D

Bl açık çin cihazı dirençli cihaz fastboot ile global hyperos 2.0.2.0 sorunsuz kurdum twrp ile yükleyince mi döngüye girdi sonrasında fastboottan sorunsuz yükledim
  9. D

Rom Hyperos 2.0 EEA güncelleme

Bl kilidi açılması şart diye biliyorum kurtulabilminiz için H.kadioglu hocam yardımcı olabilir belki
  10. D

Soru Global Hyperos 2 güncellemesi

Teşekkür ederim hocam 15 i bekliyorum açıkçası
  11. D

Hiç o kadar uğraşa değmez hocam tamamen meraktan benimki teşekkür ederim ama tavsiyeler için.
  12. D

Eu rom bataryayı sömürüyor denedim onu hocam
  13. D

Çıktı gözüküyor bende globalde
  14. D

Fastboot ile kursak problem çıkartırmı acaba
  15. D

Yüklemek istiyorum direkt otadan cihaz dirençli olduğu için cesaret edemedim açıkçası
Üst Alt