Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HyperOs 1.0.3.0 sürümünde batarya performansını bir tık arttıracak tavsiye ayarlardan dijital denge ve bellek uzantısı devre dışı bırakıldığı zaman batarya biraz daha uzun gidiyor
Hayırlı ramazanlar cümleten elimde mi 13 var dirençli BL açık fakat ben açmadım kilidi aldığımda açıktı çin cihazı ama içinde global 14.0.6.0 mevcut mi flash tool ile hyperosa güncellemeye çalışıyorum fakat erase boot error hatası aldım cihazı hyperos a nasıl güncelleyebilirim şimdiden teşekkürler
Cümleten hayırlı ramazanlar kafama takılan bir durum var, tr kayıtlı xiaomi 13t 12-256 kullanmaktayım yurt dışı mi 13 12-256 direnç plakalı ile bire bir takas yapmaya değer mi?
Hyperos globale güncelledim bölge değiştirerek fakat mesajlarda ve aramalarda titreşim gelmiyor sessizdede titremiyor titreşim açık olduğu halde sebebi nedir nasıl düzeltebilirim dokunsal geri bildirimi açıp baktığımda titreşim sağlam ama mesaj arama vs yok titremiyor cihaz düşmedi darbe falanda...
Herkese iyi forumlar note 8 pro cihazımda wifi hızı 1mb altında ama pingim 5-12 arası seyrediyor görüntülü konuşmalarda vs. çok sorun yaşıyorum çözümü nedir, konumdan wifi Bluetooth taramasını kapadım ama sorun hâlâ aynı şekil devam ediyor 5ghz modem kullanıyorum aynı 2.4g de de sorun aynı...
Cümleten selamun aleyküm, elimde imei malum işlemli note 9 pro var geçenlerde temiz kurulum ile tr 12.5 yükledim fakat sonrasında magisk yüklemeyi unuttum haliyle twrp gitti. Şimdi sorum şu cihaz'a otadan güncelleme geldiği zaman yüklesem sıkıntı olur mu imei vs gider mi?
Herkese iyi forumlar yeni gelen güncellemeler ile bir çok kullanıcı RSA kilidinden muzdarip, bu cihazda sorun var mıdır? Yurt dışı imei atılmış cihazı olup bu güncellemeyi kurup sıkıntı yaşayan varmı?
Selamun aleyküm. Türk Telekomda vowifi aktif edemediğim için Türkcelle geçtim türkcell tüm xiaomi cihazlara destek vermeye başladı diye okudum fakat vowifi hizmeti Türkcellde de çalışmıyor faturalı hat kullanıyorum cihazın bootloader kilidi açık fakat root yok miui 12.0.1 global rom kullanıyorum...
Hayırlı Bayramlar, Otadan gelen güncellemeyi kuramadığım için TWRP den stock recovery dönmek istiyorum. İMG dosyasını bulamadım. Elinde olan paylaşabilirmi, birde stock recovery dönüş sonrası cihaz sıfırlanır mı?