cxpool kullanıcısının son içeriği

1. C

Yardım Note 12 Pro 5G Şarj hızlı bitiyor

Bende tmomixn romu yüklü , bu iyi bir rom mu
  2. C

MIUI 13 Redmi Note 10S Hindistan Kararlı Rom V13.0.2.0.SKLINXM İndirme Bağlantıları

Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak, linkteki romu yüklerken IMEI gitme gibi bir durum yaşar mıyım ?
  3. C

MIUI 13 Redmi Note 10S Hindistan Kararlı Rom V13.0.2.0.SKLINXM İndirme Bağlantıları

Hocam selamın aleyküm, redmi note 10s 8/128 cihazımı Yeni aldım global IMEI kayıtlı bir şekilde. Fakat bu telefonda Google mesajlar ve Google arama uygulaması yüklü. Ben bu yayınlandığınız romu cihazıma yüklesem MIUI mesajlar ve MIUI arama uygulaması gelir mi ? Şimdiden teşekkürler
  4. C

Rehber MIUI Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware)

Hocam Google mesajlar ve Google aramalar uygulamalarını nasıl kaldirabiliriz
  5. C

MIUI 12 Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V12.0.2.0.QCOINXM İndirme Bağlantısı

Hocam miui 12.5 ne zaman gelecek
  6. C

MIUI 12 Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V12.0.2.0.QCOINXM İndirme Bağlantısı

selamın aleyküm hocam. redmi note 8 cihazımı yeni aldım yurtdışı imei kayıtlı ve bootloader kilidi açık. Şu an içinde miui global 11.0.12 kararlı sürümü var ve android 9 yüklü. ben google uygulamalarından kurtulmak için bu romu kurmak istiyorum fakat öncesinde twrp mi kurmam lazım ? twrp kurdum...
  7. C

Yardım Xiaomi Redmi 9 Bootloader kilidi açma

Arkadaşlar selamın aleyküm, daha önce konu açılmış ama pek bilgi bulamadım, o yüzden tekrar açma gereği duydum. Redmi 9 cihazımda bootloader kilidi nasıl açılır ? mi kilit açma durumu kısmında hesap ekle ye bastım şu an için yapmam gerekenler nedir ? bilgisayara bağladığım zaman mi unlock...
  8. C

MIUI Global 9.1.1.0 Şarj sorunu

yardımlarınız için teşekkürler hocam :) link note modeli için sanırım, benimki redmi 4x yine de tesekkür ederim
  9. C

hocam son anda :) teşekkür ederim. bootloader kilit açma forumda mevcut mu
  10. C

çok teşekkür ederim.. bir şey daha sormak istiyorum, daha öncesinde galaxy s4 de sürüm düşürme yapmıştım ve sonrasında İMEİ numaram silinmişti.. bunda da sürüm düşürme yaparsam imei silinir mi acaba... ??????
  11. C

yani şimdi benim bootloader kilidim açık ve sürüm düşürme yapabilir miyim ? k.bakmayın tam anlayamadım tekrar soruyorum..
  12. C

bootloader kilidi dediğiniz durum, MiKilit açma durumu kısmındaki, Cihaz Kilitli Cihaz Güvenli yazan yer mi.. (böyle yazınca bootloader kilidi açık mı oluyor??)
  13. C

Merhaba arkadaşlar. forumda yeniyim, daha önce böyle bir konu açıldıysa affola.. Telefonum Redmi 4x, marshmallow sürümünden otomatik kendi güncelleyerek Nougat sürümüne geçmiş, Mıuı sürümü de yükselmiş fakat ben marshmallow daki (mıuı 8) şarj performansını daha çok beğenmiştim, 8 saat ekran...
Üst Alt