culmi kullanıcısının son içeriği

1. culmi

Yardım İsrail romlu telefon

Mevcut rom üzerine kurulum yaparsan sorun yaşarmıyım..
  2. culmi

Çözüldü Not 4 șarj sorunu

Teşekkür ederim.
  3. culmi

Peki nasıl yapmalıyım. En don sürüm tr romu direk üstüne mi kurayım yolsa başka türlü mü yapılır bu işlem.
  4. culmi

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Eşime sırf kamerasını çok beğendiği için lg g5 se telefon aldık fakat telefon İsrail romlu ve Android 7 güncellemesini almıyor dolayısı ile bunu kendim yapmak zorundayım. Anıt güncelleme dosyası mevcut fakat Türkiye romlu telefonlar için. Güncellemeyi yapsam...
  5. culmi

Çözüldü Not 4 șarj sorunu

Selam arkadaşlar not 4 alalı bir kaç ay oluyor ve telefondan genel olarak memnunum yalnız şarj ederken bir sorun yaşıyorum. Şarj %98 de kalıyor ve öylece kalıyor. Şarj kablosunu bir iki defa söküp takmadan %100 olmuyor. Örneğin gece yatarken şarja takıyorum sabah bir bakıyorum ki %98 de kalmış...
  6. culmi

Satış Ekran Koruyucular ve Aksesuar Satış..

Özelden yazdım hocam.
  7. culmi

Satış Ekran Koruyucular ve Aksesuar Satış..

Note 4 için koruyucu cam var mı elinizde?
  8. culmi

Yardım Düşük Işıkta İyi Fotoğraf Çeken

Teşekkürler arkadaşlar.
  9. culmi

Yardım Düşük Işıkta İyi Fotoğraf Çeken

Herkese merhaba. Özellikle düşük ışıklarda iyi fotoğaf çeken bir cihaz önerisi olan var mı? düşük bütçem nedeni ile bir türlü uygun bir cihaz bulamadım ortalama bütçem bin 300 TL Kendim note 4 kullanıyorum her şeyi çok güzel ama kamerası hiç olmamış. Sizden ön ve arka kamerası iyi olan ama...
Üst Alt