Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mümkünse evde yapmak istiyorum çaresiz kalırsam yardımınızı isterim :)
1596881097
peki ne yapmalıyım? evet power tuşuna basamıyorum ses kısma tuşu çalışıyordu dün oda çalışmayı bıraktı basabiliyorum ama işlev görmüyor telefonu sökmelimiyim?
(öncelikle daha önce açtığım diğer 2 konuda verilen tavsiye ve yardımlar işe yaramadı o yüzden bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar tekrar aynı şeyleri yazmasın) şimdi benim telefon fastbootta sıkıştı ve fastboot ekranı yanıp sönüyor ve bahsedilen çıkma kombinasyonu işe yaramıyor redmi...
zaten telefonumda olan bir romu tekrar yüklersem sorun yaratırmı? öncelikle yükleme nedenime geleyimki durumu kavrayabilesiniz telefonum nedenini anlamadığım bir neden ile fastboot moda geçti ve moddan çıkmak için önerilen tuş kombinasyonları ile geri çıkamadım azcık araştırdım ve bir kaç yerde...
kusura bakmayın ben redmi 7 diye biliyordum telefon bana hediye olarak geldi peki redmi note 7 romu varsa ve yüklemeye çalışırsam yüklenirmi? birde bootloader kilidi açık değil ise ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
öncelikle evet modelim redmi 7
2. olarak maalesef bilmiyorum yani bilinçli olarak normal şartlar atlında rom yüklemek isteseydim kontrol ederdim ama hiç kontrol etmedim
3. olarak (yanlış linki kopyalamışım)asıl link ★ Redmi 7 Son Avrupa Kararlı Sürüm Fastboot Dosya İndirme yüklediğim rom bu...
açıkçası mi flash tool ile ilgili bir başlık bulamadım o yüzden en alakalı şey olan romu seçtim eğer var olup göremediysem affola konuya girecek olursak xiaomi redmi 7 telefonum fastboot modunda kaldı ve bahsedilen fastboottan çıkma yönetimi işe yaramıyor çünkü hem fastboot modu yanıp sönüyor...